<strong>SKRYTER AV KJÆRESTEN:</strong> Jon Niklas Rønning er full av lovord om kjæreste og komikerkollega Kristine Riis. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
SKRYTER AV KJÆRESTEN: Jon Niklas Rønning er full av lovord om kjæreste og komikerkollega Kristine Riis. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Jon Niklas Rønning og Kristine Riis:

- Hun er en fantastisk kjæreste

Maria Mena var Kirsten Giftekniv da komikeren falt for «Vikingane»-aktuelle Kristine Riis.

Publisert

(Se og Hør): I begynnelsen av oktober ble det kjent at komikerne Kristine Riis (35) og Jon Niklas Rønning (38) hadde funnet tonen.

I et innlegg på Instagram slapp de nyheten.

Nylig hadde «Humorgallaen» med Thomas Giertsen (46), Are Kalvø (47), Atle Antonsen (48) og Robert Stoltenberg (52) premiere på Chateau Neuf i Oslo.

Og dit kom paret sammen med sin gode venninne, artist Maria Mena (31).

<strong>I SALG NÅ:</strong> I nyeste utgave av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jon Niklas Rønning og hans nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør
I SALG NÅ: I nyeste utgave av Se og Hør Extra kan du lese mer om Jon Niklas Rønning og hans nye kjæreste. Faksimile: Se og Hør Vis mer

Lykkelig forelsket

På sosiale medier har hun fortalt at hun spleiset paret, siden hun er venner med begge.

Det har åpenbart vært full klaff, for de er veldig forelsket.

- Kristine er en helt fantastisk kjæreste. Hun er vakker, klok, varm og morsom, sier Jon Niklas til Se og Hør, og legger til:

- Vi ler mye sammen. Jeg er grenseløst heldig som har truffet henne. Jeg er veldig glad for at vi er kjærester, vi har det fantastisk fint, understreker komikeren.

Ekte viking

Mange kjenner 38-åringen fra kompaniskapet med Anders Bye (35). Bye & Rønning var blant landets mest populære komikere i flere år.

- Bye & Rønning er foreløpig satt på pause, da Anders har valgt å trekke seg unna rampelyset for en periode.

<strong>TV-AKTUELL:</strong> Kristine Riis (t.v.) i en scene fra sesong to av «Vikingane» sammen med Marian Saastad Ottesen. Foto: NRK/ Via Film
TV-AKTUELL: Kristine Riis (t.v.) i en scene fra sesong to av «Vikingane» sammen med Marian Saastad Ottesen. Foto: NRK/ Via Film Vis mer

- Vi er fortsatt verdens beste venner, og jeg er takknemlig for alt vi oppnådde sammen, men foreløpig dyrker jeg egne humorprosjekter og solokarriere, bekrefter Rønning.

Kjæresten Kristine Riis husker mange fra «Underholdningsavdelingen» på NRK. Nå er hun aktuell i suksessen «Vikingane», i rollen som husfrua Liv. Komiserien går sin seiersgang både på NRK og Netflix.

Paret Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad forteller om hvordan det var å spille inn NRK-serien "Vikingane" samtidig som deres to år gamle datter lå på sykehus i Haugesund. Vis mer

Hemmelig prosjekt

Også Jon Niklas har det travelt fremover de neste ukene, kan han fortelle.

- Det er et tettpakket juleprogram. Jeg skal blant annet spille i en egen Humorgalla på Oseberg kulturhus i Tønsberg i desember, sier han, og tilføyer:

- Deretter setter jeg i gang forberedelsene til et nytt, stort - og foreløpig hemmeligstemplet - humorshow til sommeren. Det eneste jeg kan røpe, er at jeg og en annen kjent kollega i humorfaget skal leke sammen for første gang, forteller han til Se og Hør.

Det var da Stand Up Norge markerte sitt 20-årsjubileum på Latter i Oslo i starten av oktober, at Jon Niklas og Kristine dukket opp som par på rød løper for første gang.

- Vi er sammen, vi er kjærester. Vi har vært venner og kjent hverandre gjennom samme miljø i mange år. Så fant vi at det var en perfekt match, sa Rønning den gang.

- Det er veldig hyggelig, la Riis til.

LES OGSÅ: Slik la «Farmen»-Geir Magne om livet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer