- Hun er en elendig skuespiller

TV-produsenten er ikke nådig mot January Jones' innsats i den nye «X-Men»-filmen.

FÅR KRITIKK: January Jones får kritikk av «LOST»-produsent Damon Lindelof for sin innsats som Emma Frost i «X-Men: First Class». Her i en scene fra filmen, sammen med motspiller Kevin Bacon.  Foto: Stella Pictures
FÅR KRITIKK: January Jones får kritikk av «LOST»-produsent Damon Lindelof for sin innsats som Emma Frost i «X-Men: First Class». Her i en scene fra filmen, sammen med motspiller Kevin Bacon. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Den vakre skuespilleren January Jones (33) har fått sitt store gjennombrudd i rollen som Betty Draper i suksesserien «Mad Men».

Den 60-tallsinspirerte TV-serien har endelig åpnet døra inn til de større filmrollene for 33-åringen, som nå er aktuell i både «Ukjent ID»og «X-Men: First Class». I den nyeste mutantfilmen i rekken spiller hun mutanten Emma Frost.

Men alle er visst ikke like begeistret for skjønnhetens innsats på det store lerretet. Damon Lindelof (38), en av produsentene bak serien «LOST», benytter seg av mikrobloggstedet Twitter for å kunne fyre løs mot Jones' prestasjon i den nye «X-Men»-filmen.

«Emma Frosts TRE mutantkrefter: Hun kan telepati, forvandle seg til diamant og sist, men ikke minst - hun er en elendig skuespiller» skriver han på Twitter-profilen sin.

Hollywood-produsenten er imidlertid rask med å tilføye at han «digget» resten av filmen, blant annet innsatsen til Michael Fassbender som Magneto og James McAvoy i rollen som en ung Charles Xavier. Kanskje han ikke bare liker kvinnelige skuespillere?

Den populære nettsiden PerezHilton er i hvert fall ikke sen med å forsvare skuespilleren. 

«Er du enig med Damon når det gjelder January Jones' evner som skuespiller? Eller synes du han har blitt helt sprø - når han ikke kan se hvor fantastisk rolleprestasjonen hennes var?» spør nettstedet sarkastisk.

Om du lurer på om det er hold i Lindelofs kritikk kan du bedømme Jones' innsats selv - «X-Men: First Class» hadde norsk kinopremiere den 1. juni.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg brøt sammen over hvor stor kroppen min var