- Hun er en ekte venn

Skuespiller Sarah Michelle Gellar med hjertevarmt innlegg til kreftsyke Shannon Doherty.

STØTTER: Sarah Michelle Gellar delte et støttende innlegg til sin venninne Shannen Doherty, på instagram.  Foto: Instagram
STØTTER: Sarah Michelle Gellar delte et støttende innlegg til sin venninne Shannen Doherty, på instagram. Foto: Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Shannen Doherty (45) - blant annet kjent fra TV-serien «Beverly Hills 90210» - ble rammet av brystkreft med spredning for rundt ett år siden. 

Siden den gang har hun delt mange sterke bilder på Instagram, og nylig la venninnen, Sarah Michelle Gellar (39), ut et hjertevarmt innlegg. 

- Min inspirasjon og modige venn, Shannon. Jeg har alltid sagt at hun er en av de mest lojale vennene jeg noen gang har hatt, og nå går hun gjennom den tøffeste perioden i sitt liv. 

- Likevel deler hun det med venner hun aldri har møtt, i håp om å hjelpe andre som går gjennom det samme. Det er en ekte venn, skrev hun ved Instagram-bildet av de to som smiler. 

Saken fortsetter nedenfor.

«Buffy, vampyrenes skrekk»-stjernen fikk også skryt fra Shannen. 

- Jeg dedikerer denne dagen til Sarah Michelle Gellar. Hvorfor? Fordi hun er alt man kan be om. Smart, morsom, vakker og en kjempegod venn. Hun er en sånn venn som alltid er der når du trenger henne, uansett hva. Lojal og kjærlig. Jeg er velsignet av mange grunner, og hun er en av dem. 

Saken fortsetter nedenfor.

Hylles for åpenheten

Det var da skuespilleren saksøkte sitt tidligere management Tanner Mainstain og Steven Blatt, at diagnosen ble kjent. Selv fikk hun vite om brystkreften i mars 2015.

Tidligere avslørte Doherty at den kraftige kreftbehandlingen har gjort at håret hennes har begynt å falle av, noe som førte til at hun barberte av seg alt håret.

Seansen delte hun steg for steg med sine omkring 300.000 følgere påInstagram, der hun til slutt viste frem det endelige resultatet.

De fleste hyller Doherty for hennes styrke til å være åpen om sykdommen.

- Du er fantastisk! Dette kommer du til å klare, skrev brukeren som går under navnet «elenor_ds».

- Jeg sender deg alle de helbredende vibber jeg klarer. Vær sterk, tillat deg selv å være trist, forvirret og til å sørge. Du er en utrolig sterk person, og du har alle muligheter til å slå dette. Vi er med deg; fjernt og nært, skrev brukeren «karissadabel» under bildet.

Step 2

Et bilde publisert av ShannenDoherty (@theshando)

LES OGSÅ: - Man lærer av sine feil 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer