SLAKTER RIVALEN: Hun er en drittkjerring, sier Jordan og Peter Andre etter angrepet fra Lucy Pinder. Foto: Stella Pictures
SLAKTER RIVALEN: Hun er en drittkjerring, sier Jordan og Peter Andre etter angrepet fra Lucy Pinder. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun er en drittkjerring

BB-stjernen gjorde narr av Jordan. Nå kommer svaret...

SEHER.NO: Galmourmodellen Lucy Pinder (25) er en av Storbritannias mest populære glamourmodeller og gjør for øyeblikket stor suksess som deltaker i TV-programmet "Celebrity Big Brother".

Men Lucys glamourkollega Katie Price (30) - også kjent som Jordan - håper nok at alle andre enn den storbrystede brunetten fra Winchester skal gå av med BB-seieren, etter at hun ble stemplet som "dum" foran millioner av TV-seere.

- Jeg bruker hjernen min. Jeg er ikke en dum glamourmodell som for eksempel Katie Price, sa Lucy til BB-kameraene før hun gikk inn i huset i forrige uke.

Utsagnet har ikke overraskende fått Jordan og hennes ektemann Peter Andre til å slakte Lucy i britisk presse.

- Hun er en kvinne med baller. Hun er tøff. En skikkelig drittkjerring, sier paret til avisen Daily Mirror.

- Jeg har egentlig vokst fra å snakke dritt om folk, men hvis noen andre starter, vil ikke jeg gi meg. Vi håper begge hun blir den første til å ryke ut av huset, sier Jordan og Peter Andre.

Jordan - som er kjent for å fikse på kroppen sin, blant annet ved å forstørre puppene fem ganger - benyttet også anledningen til å kritisere sin rivals utseende.

- Det er bare tull at hun er "helt naturlig". Hun pleide å ha et enormt nebb, jeg tror hun har fikset på nesa. Og jeg vil si at hun både tennene og leppene hennes er kunstige også, sier hun til Daily Mirror.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ:  Større enn dette blir de ikke!