FOR TYNN? Den sylslante kroppen til Victoria Beckham bærer preg av at den får for lite næring, mener Ged Musto, som er personlig trener. Foto: All Over Press
FOR TYNN? Den sylslante kroppen til Victoria Beckham bærer preg av at den får for lite næring, mener Ged Musto, som er personlig trener. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er en dårlig rollemodell

Victoria Beckham slaktes av fitness og helseeksperter...

SEHER.NO: Etter at storhetsdagene på 90-tallet med jentegruppa "Spice Girls" var over, har Victoria Beckham (35) gjort karriere som moteikon og med det vært en rollemodell for mange unge jenter.

Denne uken kom det en lite hyggelig nyhet til fotballfruen. Hun er nemlig blitt kåret av eksperter som den mest usunne rollemodellen de siste 50 årene!

Undersøkelsen ble ifølge FemaleFirst gjennomført av 50 helse og fitnesseksperter, blant dem den personlige treneren Ged Musto, som omtaler Posh's skjønnhetsideal som ekstremt.

- Jeg synes hun har begrenset kaloriinntaket til det ekstreme. Størrelsen hennes oppnås ved mangel på næringsstoffer og for mye trening. Hun er en dårlig rollemodell, sier Musto ifølge FemaleFirst.I august sjokkerte Beckham fansen da hun deltok under innspillingen av "American Idol" i Denver i USA. Flere fremmøtte øyenvitnerkunne da fortelle at hun så alt annet enn sunn og frisk ut.

- Når hun strakk ut armene så man tydelig at hun bare består av skinn og bein, uttalte 16 år gamle Caitlyn til Daily Mail den gang.

Kylie Minogue gikk av med seieren for beste forbilde i kåringen, og får blant annet skryt for sin naturlige, slanke figur og glødende hud.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no,ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPStil 1901! LES OGSÅ: Gir lillesøsteren fantastisk gave