- Hun er en avskyelig liten gris

Kritikken hagler mot Miley Cyrus etter MTV VMAs.

VÅGALT: Robin Thicke og Miley Cyrus under live-opptredenen i Brooklyn under søndagens MTV Video Music Awards. Det dristige showet har fått flere til å reagere. Foto: All Over Press
VÅGALT: Robin Thicke og Miley Cyrus under live-opptredenen i Brooklyn under søndagens MTV Video Music Awards. Det dristige showet har fått flere til å reagere. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:   Søndag kveld samlet flere internasjonale musikkstjerner seg i Barclays Center i Brooklyn for å ta del i det årlige direkteshowet MTV Video Music Awards.

Innimellom prisutdelingene er det selvfølgelig lagt opp til musikalske innslag, og et av dem var en duett med R&B-artist Robin Thicke (36) og popstjernen Miley Cyrus (20) med førstnevntes hitlåt «Blurred Lines».

Men lite visste 36-åringen at innslaget skulle ende i katastrofe.

Kritikken hagler nå mot Miley og Robin etter duetten som flere hevder var et «ekstremt utfordrende» og «over-sexy» show å holde foran millioner av unge fans.

«Dette er bare tragisk. Jeg liker alternative opptredener, men dette var helt forkastelig. Hun må ha store problemer. Jeg tipper at ingen i omgangskretsen hennes forteller henne at hun trenger hjelp», er én av mange negative kommentarer postet under en video lagt ut av duetten på YouTube.

Den siste, i det som begynner å bli et ganske stort hylekor, er den konservative talkshow-verten Dr.Laura Schlessinger (66).

Dr. Laura har, på riksdekkende radio, kalt den unge popstjernen «en avskyelig liten gris» og «en liten Miss Sh*t‚.

Sclessinger mistet radiojobben i 2010 etter å ha brukt et nedsettende ord om afro-amerikanere på lufta. Nå er hun derimot tilbake og langer kraftig ut mot Miley Cyrus.

- Det finnes en plass for Miley Cyrus her i verden. Det er på horehus og barer! Hvis du er en mor eller far og tar med barnet ditt på en av hennes konserter, så fortjenter du å miste foreldreretten, sa Schlessinger i sitt eget program, sier Sclessinger ifølge Radaronline.com.

Deretter begynte 66-åringen å slenge ut negative bemerkninger om popstjernen.

- Miley Cyrus er en dritt. I motsetning til Madonna, som spiller for voksne, posisjonerer Miley seg sammen med barn og unge, sier Sclessinger ifølge nettstedet.

Mileys far, Billy Ray Cyrus, er en av få som har forsøkt å forsvare dattereren etter den noe spesielle opptredenen på MTV VMAs. Han fikk også gjennomgå av Dr. Laura.

- I dag twitret faren hennes, Billy Ray, at han er stolt av henne, og at hvis Twerking hadde vært oppfunnet da han var yngre, og han hadde hatt en skumgummi-finger, hadde han gjort det samme. Ingen anstendig familie vil at  sønnen deres skal gifte seg med en jente som Miley. Følger dere med Mr. og Mrs. Hemsworth?

Hverken Miley Cyrus eller hennes representanter har kommentert kritikken.

LES OGSÅ:   Nå angrer han på dette


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer