Emma Roberts i trekantdrama med Hayden Christensen og Rachel Bilson:

- Hun er en av årsakene til bruddet

Rachel Bilson skal ha reagert umiddelbart, da hun oppdaget tekstmeldingene på kjærestens mobil.

BESKYLDES FOR Å BIDRA TIL BRUDDET: Emma Roberts skal ha sendt tekstmeldinger som fikk Hayden Christensens kjæreste til å avbryte deres ti år gamle forhold. Foto: NTB Scanpix
BESKYLDES FOR Å BIDRA TIL BRUDDET: Emma Roberts skal ha sendt tekstmeldinger som fikk Hayden Christensens kjæreste til å avbryte deres ti år gamle forhold. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I september ble det kjent at Hollywood-stjernene Hayden Christensen (36) og Rachel Bilson (36) har gått fra hverandre.

Årsaken til bruddet ble ikke nevnt, men nå hevder kilder nær eks-paret at Haydens skuespillerkollega Emma Roberts (26) skal være en av årsakene.

De to har nylig spilt inn filmen «Little Italy» sammen, som etter planen har premiere i 2018.

En kilde sier til nettsiden The Blast at Rachel skal ha gjort det slutt kort tid etter at hun fant tekstmeldinger fra Emma på kjærestens mobiltelefon.

Rachel og Hayden har vært sammen siden 2007 og datteren Briar (2) sammen.

Hverken eks-paret eller Emma Roberts har foreløpig kommentert de siste påstandene.

Mens Hayden Christensen er mest kjent for sin rolle som Anakin Skywalker i flere av de populære «Star Wars»-filmene, er Rachel Bilson mest kjent for sin rolle i TV-serien «The O.C.».

Emma - som er niesen til filmstjernen Julia Roberts (49) - er blant annet kjent fra TV-seriene «Scream Queens» og «American Horror Story».

Året før hun ble mamme til vesle Briar, avslørte Bilson at hun drømte om barn:

- Jeg har definitivt familieforøkelse på hjernen! Å få barn er noe jeg drømmer om en gang i framtiden, som jeg håper jeg han få oppfylt, fortalte hun i et intervju med Cosmopolitan.

Datterens navn, Briar Rose, er ifølge Us Weekly inspirert av Disney.

I Disney-klassikeren «Tornerose» fra 1959 får prinsesse Aurora nettopp dette navnet av de tre gode feene som beskytter henne mot Malefikas forbannelse. Også i brødrene Grimms eventyr fra 1812 brukes dette «dekknavnet» på prinsessen.

Hayden og Rachel har vært relativt private når det gjelder det nesten ti år lange forholdet. I mai 2013 skrøt «Heart of Dixie»-skjønnheten imidlertid av hverdagen med Hayden.

- Jeg er en veldig bra kjæreste - jeg prioriterer alltid det først i livet mitt. Jeg er definitivt en person som gjerne lager favorittmåltidet hans til han kommer hjem, sa hun til Cosmopolitan, ifølge Us Weekly.

LES OGSÅ: - Det er fullstendig, offisielt slutt mellom dem