SLANKER SEG: Tyra Banks har nok en gang bestemt seg for å gå ned i vekt, denne gangen ved hjelp av en ganske så ekstrem slankekur.  Foto: Stella Pictures
SLANKER SEG: Tyra Banks har nok en gang bestemt seg for å gå ned i vekt, denne gangen ved hjelp av en ganske så ekstrem slankekur. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun er ekstremt streng med dietten

Supermodellen nekter vennene å spise når de er rundt henne...

SEHER.NO: Supermodell og "America's Next Top Model"-programleder Tyra Banks (35) har lenge vært kjent for sin ekstreme jojo-slanking, og har tidligere blitt kritisert for å ha lagt på seg etter at hun la opp som toppmodell.

Superstjernen fikk i 2007 enorm omtale i amerikanske medier etter at noen uflatterende 
badebilder av henne ble lagt ut på internett.

Kort tid etterpå stilte Tyra opp på sitt eget tv-show, "The Tyra Banks Show", i den samme badedrakten, for å vise at hun slett ikke var så feit som pressen skulle ha det til.

I tillegg startet hun motstandskampanjen "So What!", hvor hun ba folk om å la stjernenes vekt være i fred.

Siden da har hun imidlertid gått både opp og ned i vekt, og selv om hun tidligere har sagt at hun liker å ha kvinnelige former, skal hun nylig ha begynt på nok en ekstrem slankekur, skriver Dlisted.com.

Supermodellen har til og med begynt å nekte vennene å spise usunn mat når de er sammen med henne.

- Hun har blitt ekstremt streng når det gjelder dietten sin. Hun takler ikke engang å ha junkfood eller annen fetende mat rundt seg. Hun forteller faktisk alle hun spiser med hva de kan og ikke kan bestille, forteller en kilde.

Lite overraskende er ikke vennene særlig fornøyd med utviklingen.

- De fleste tror at hun tuller først, men så skjønner de jo at hun mener alvor og forventer at de skal følge hennes spisemønster. Hun sier "hvis ikke jeg spiser det, så får ikke dere spise det", sier kilden.

har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Ble mobbet ned i vekt