<strong>ARG:</strong> - Det viste seg at de hadde gjort en avtale om at de skulle sende hjem utfordrerne først. Jeg hadde en veldig god tone med alle, og skjønte rett og slett ingenting, sier Gordon Natvig etter å ha blitt valgt til førstekjempe i onsdagens «Farmen» Foto: TV 2
ARG: - Det viste seg at de hadde gjort en avtale om at de skulle sende hjem utfordrerne først. Jeg hadde en veldig god tone med alle, og skjønte rett og slett ingenting, sier Gordon Natvig etter å ha blitt valgt til førstekjempe i onsdagens «Farmen» Foto: TV 2 Vis mer

- Hun er ekstremt sleip

«Farmen»-deltageren ble fly forbannet etter storbondens avgjørelse.

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: I onsdagens «Farmen» var det utfordrer nummer to, Gordon Natvig (43), som ble valgt til førstekjempe av storbonden Linn Hege Andersen (21). Dermed må altså sørlandsmannen ut i tvekamp kommende lørdag.

Den avgjørelsen fikk ham til å reagere. Og det kraftig.

- Jeg ble forbannet, Linn Hege kunne sagt med en gang at hun valgte meg fordi jeg kom inn som utfordrer. Men hun bakte det heller inn i at jeg var ustabil og lite tilregnelig. Vi to kommer fra sammen by, så jeg trodde først at hun visste hvem jeg var fra før og at det lå noe utenforliggende bak, sier Natvig til Seher.no.


«Farmen»-deltageren fant senere ut at dette ikke var tilfelle.

- Det viste seg at de hadde gjort en avtale om at de skulle sende hjem utfordrerne først. Jeg hadde en veldig god tone med alle, og skjønte rett og slett ingenting. Etterpå beklaget Linn Hege seg, og sa at hun valgte meg bare fordi jeg var en av utfordrerne. Hun visste ikke hvilken kapasitet jeg hadde, derfor var hun usikker på hvor jeg sto, forteller han.

43-åringen bruker sterke ord i beskrivelsen av denne ukas storbonde, som han mener at ikke spiller med helt åpne kort.

- Linn Hege kunne bare sagt at hun valgte meg fordi jeg var en av utfordrerne! Hun er ekstremt sleip. Det så man blant annet da Ellen (Perroud, jorn. anm.) tapte tvekampen sist uke, der Linn Hege trøstet henne da hun skulle hjem. Alt gjorde hun for å bli storbonde selv uka etter, raser han.

Selv om valget, ifølge Gordon, var avtalt mellom deltagerne, følte han seg aldri frosset ut på Tranøya-gården.

- Nei, absolutt ikke. Jeg kom godt overens med spesielt Leif Birger, Simon, Tore og forsåvidt også Eirik, sier Gordon Natvig til Seher.no.

Hvem som møter Gordon til duell - og selve duellen - blir klart i episoden som sendes førstkommende lørdag.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og lørdag kl. 20.00. Se Seher.nos TV-guide her. 

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Det var fryktelig vanskelig å se på

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer