- Hun er ekstremt ensom

Britney Spears har det vondt etter at forlovelsen ble brutt.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Endelig så det ut til å gå bra for Britney Spears (31) som planla bryllupet med kjæresten Jason Trawick (41), men for få dager siden ble det kjent at de har endt sin ett år lange forlovelse

Trawick startet som Britneys agent, før kjærligheten førte dem sammen. De to skal ha gjort det slutt fordi Spears ønsket seg flere barn, mens Jason ikke ville bli pappa.

Han syntes, ifølge amerikanske medier, at det var mer enn nok å være reservepappa for Britneys sønner Sean Preston (7) og Jayden James (6).

Har ingen venner 
Det er nå en vanskelig tid for Britney, som ikke bare mistet sin store kjærlighet, men også vergen sin. Trawick har fungert som verge etter Britneys berømte sammenbrudd i 2008, og nå er faren Jamie utnevnt som sangerens nye verge. 

Britney skal av faren ha fått ekstra strenge regler å forholde seg til.  

- Han holder et våkent øye med datteren, nå som hun ikke lenger har Jason i livet sitt. Jamie er redd for at Britney ikke har noen ekte venner som kan passe på henne, bortsett fra sin nærmeste familie. Han tar oppgavene som verge mer seriøst enn noen gang, sier en kilde nær stjernen til Radaronline.

Han skal være veldig nøye med hvem datteren får ha kontakt med, og Britney skal ha mistet mange venner.

- Det er en tragisk situasjon for henne. Hun er ekstremt ensom, men Jamie vil være sikker på at ingen utnytter henne, fortsetter kilden.

Vil bevare vennskapet
Selv om forholdet deres tok slutt, håper Britney og Jason å kunne ivareta vennskapet.  

- Jason og jeg har bestemt oss for å avslutte forlovelsen. Men jeg vil for alltid beundre ham, og vi vil forbli gode venner, har Spears sagt til People. 

Jason Trawick utdyper: 

- Nå som dette kapittelet ender, begynner et nytt. Jeg vil alltid elske både henne og guttene, og vi vil for alltid ha et nært forhold til hverandre.

Ny musikk
Det er ikke bare tobarnsmorens privatliv som endrer seg. «Toxic»-stjernen gir seg etter kun én sesong som dommer i det amerikanske talentshowet «X Factor», og vil nå fokusere på å lage ny musikk.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer