GLAD I PELS: Dyrevernere foreslår at Ashley Olsen heller bruker gaffel enn pels for å se større ut. Foto: All Over Press
GLAD I PELS: Dyrevernere foreslår at Ashley Olsen heller bruker gaffel enn pels for å se større ut. Foto: All Over PressVis mer

-Hun er dyreskinn og bein

Dyrevernorganisasjonen PETA kårer Hollywoods verst kledde.

SEHER.NO: Nicole Richie er Hollywoods verst kledde stjerne. Det mener dyrevernorganisasjonen PETA, som gir Nicole det glatte lag for hennes hyppige pelsbruk.


- Denne pelsbærende partypiken er bare dyreskiinn og bein, sier en talsperson for PETA ifølge The Sun.


- Nicole er en utrolig krympende kvinne med et hjerte som matcher det.


SE HER: Nicole får kritikk fra flere hold


Skuespillerinnene Ashley Olsen, Christina Ricci og Eva Longoria slår følge med Nicole på årets topp 4-liste.


- Man ser 10 kilo tyngre ut med pels. Men hvis Ashley ønsker å legge på seg, foreslår vi at hun heller bruker gaffel, opplyser PETA.


- Og man skulle tro Eva Longoria ville vise mer sympati overfor kaniner, ettersom rollefiguren hennes har seg som en i Wisteria Lane.


Derimot var det gode nyheter for "fjorårsvinner" Paris Hilton. Hotellarvingen var ikke å finne på årets liste, da hun skal ha kvittet seg med alle pelsene sine etter å ha sett en av organisasjonen skremselsvideoer. Nå er hun tippet som den neste kjendisen til å stille opp i PETAs "Jeg vil heller gå naken enn med pels"-kampanje.

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.