SANDRA ER MITT LIV: – Datteren min og jeg er bestevenninner, og vi har det veldig bra sammen, forteller Kate Gulbrandsen til Se og Hør.  Foto: FOTO: TORE SKAAR
SANDRA ER MITT LIV: – Datteren min og jeg er bestevenninner, og vi har det veldig bra sammen, forteller Kate Gulbrandsen til Se og Hør. Foto: FOTO: TORE SKAARVis mer

- Hun er det beste som har skjedd meg

«Stjernekamp»-Kate Gulbrandsen er ikke i tvil om hvem som er hennes viktigste støttespiller.

SEOGHØR.NO: For 29 år siden gikk Kate Gudbrandsen (51) til topps i norsk «Melodi Grand Prix» med «Mitt liv». Lørdag kveld ble hun stemt ut av «Stjernekamp» på NRK, men på sidelinjen har hun hele tiden fått støtte fra sin aller viktigste supporter - datteren Sandra (15).

– Mamma er kjempeflink. Jeg er utrolig stolt av henne, stråler Sandra til Se og Hør.

Kjærlighet

Det nære forholdet mellom mor og datter betyr mye for enebarnet Sandra, som ikke kan lovprise moren nok.

– Hun er alltid utrolig blid og snill. God mot andre og meg. Mamma gir meg trygghet, sier hun oppriktig – og tar et realt, kjærlig grep rundt opphavet.

– Å være mamma til Sandra, er beste som har skjedd meg. Hun er mitt liv, hele livet mitt – kort sagt alt for meg. Vi er veldig gode venner, og krangler aldri. Det har vi ikke tid til. Og vi er ganske enige og like om det meste. I tillegg har jeg musikken, så jeg har det riktig bra!

GA ALT: Kate imponerte stort allerede i første episode av «Stjernekamp», da hun sang Surferosas «Saturday Night». Foto: TORE SKAAR
GA ALT: Kate imponerte stort allerede i første episode av «Stjernekamp», da hun sang Surferosas «Saturday Night». Foto: TORE SKAAR Vis mer

I mammas fotspor

Sammen med to katter, én hund og akvariefisker bor de i Hokksund i Buskerud. Kate jobber som hjelpelærer på den lokale barneskolen, mens Sandra går siste året på ungdomsskolen.

– Jeg har lyst å ta musikklinjen på videregående. Det hadde vært veldig gøy om jeg fikk til det samme som mamma har oppnådd. Vi får se, sier hun forventningsfullt.

Kate avslører at hun har gitt datteren noen små råd og vink på veien.

– Jeg har prøvd å hjelpe henne litt, men det er vanskelig når det er så nære. Vi har sunget et par ganger sammen – og det har vært veldig hyggelig.

- Jeg kjenner faktisk stemmen min igjen i Sandras. Hun har den klangen, en ren og fin tone. Det er bare for henne å øve videre. Mye kan skje, sier Kate.

DU SER DEM I KVELD: Kate Gulbrandsen er blant de ni gjenværende stjernene som skal i ilden på NRK1 i kveld. Kash King (ytterst til høyre) røk ut i forrige episode. Foto: Tor Lindseth
DU SER DEM I KVELD: Kate Gulbrandsen er blant de ni gjenværende stjernene som skal i ilden på NRK1 i kveld. Kash King (ytterst til høyre) røk ut i forrige episode. Foto: Tor Lindseth Vis mer

Gleder seg til sending

Etter en pangåpning med norsk rock, var Kate virkelig på hjemmebane da hun sang country forrige uke. Lørdag sang hun Motown, og det ble hennes siste opptreden i konkurransen. Men særlig nedbrutt virket hun ikke.

- Dette har bare vært kjempegøy, sa hun etter avstemmingen.

LES OGSÅ: - Har ikke tid til kjæreste

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.