SAVNER EN MANN: - Hun har spurt vennene sine om å sette opp dater for henne. Det ser jo ut som om hun er vaksinert mot å møte noen, og det gjør henne miserabel, sier en kilde om Lily Allens ønske om en kjæreste. Foto: All Over Press
SAVNER EN MANN: - Hun har spurt vennene sine om å sette opp dater for henne. Det ser jo ut som om hun er vaksinert mot å møte noen, og det gjør henne miserabel, sier en kilde om Lily Allens ønske om en kjæreste. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er desperat etter en kjæreste

Superstjernen ba vennene om å finne en mann til henne.

SEHER.NO: I januar tok Lily Allens (24) forhold til kunsthandleren Jay Jopling slutt - etter bare én måned. "Fear"-sangeren hater nå, ifølge nettstedet Contactmusic, å gå alene på kjendisfester, og har med det bedt vennene sine om at de finner en mann til henne.

- Lily hater å være singel. Hun trenger desperat en mann i livet sitt. Hun blir usikker på fester, og hater å stille opp alene. Hun vil ha én som man holde henne i hånden når hun skal på tilstelninger der det er rød løper, sier en kilde til nettstedet.

Og det er hen superstjernens venner hennes kommer inn i bildet.

- Hun har spurt vennene sine om å sette opp dater for henne. Det ser jo ut som om hun er vaksinert mot å møte noen, og det gjør henne nedtrykt.

Den 24 år gamle sangeren, som tidligere har datet DJ Seb Chew (32) og Chemical Brothers-stjernen Ed Simons (39), er også bekymret for hvilken effekt hennes kommende Englandsturné vil ha på henne dersom hun fortsatt er singel.

- Lily er sårbar etter at de forholdene hun har hatt har tatt brått slutt. Hun er spesielt redd for å dra på turné uten at en kjæreste er der for henne backstage. Hun trenger en mann som tar seg av henne, og som gir henne oppmerksomhet. Uten det, frykter hun at kan bli gal, forteller kilde til Contactmusic.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Slanking og piller ødela kroppen min