- Hun er den største favoritten noensinne

Mens Kathrine Sørland troner øverst på ComeOn!s oddsliste, har det skjedd store endringer i vinnerfeltet.

SOLEKLAR FAVORITT: Etter at Kathrine Sørland og Tom_erik Nilsen danset seg til hele tre tiere i høstens første «Skal vi danse»-episode forrige lørdag, regnes hun som tidenes største vinnerfavoritt så tidlig i konkurransen, hos spillselskapet ComeOn! Foto: Stella Pictures
SOLEKLAR FAVORITT: Etter at Kathrine Sørland og Tom_erik Nilsen danset seg til hele tre tiere i høstens første «Skal vi danse»-episode forrige lørdag, regnes hun som tidenes største vinnerfavoritt så tidlig i konkurransen, hos spillselskapet ComeOn! Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Før «Skal vi danse»-premieren på TV 2 forrige lørdag, danket Kathrine Sørland ut Venke Knutson som dansefavoritt.

Etter å ha blitt historisk med hele tre tiere i premiereprogrammet, har modellen og programlederen styrket favorittposisjonen sin ytterligere - og har fått oddsen sin senket fra 3,5 til 2,5 hos spillselskapet ComeOn!.

- Fortsetter Kathrine på denne måten er det eneste som kan stoppe henne at hun er for god i forhold til konkurrentene. Skjønnheten tok parketten med storm, og vi har aldri tidligere hatt en så stor favoritt i «Skal vi Danse» på et så tidlig tidspunkt, sier spillekspert Stian Røsvik Bjørstad i Comeon.com.

Men før kveldens «Skal vi danse»-sending har det også vært bevegelse i vinnerfeltet hos spillselskapet.

Mens Tom Nordlies erstatter, Rein Alexander, lå på jumboplass hos ComeOn! før sin dansedebut, har den sympatiske sangeren nå danset seg opp til en 5. plass hos selskapet.

«Hotel Cæsar»-stjernen Kim-Daniel Sannes har også klatret fra 4. til 2. plass, mens tidligere storfavoritt Venke Knutson har falt fra 3. til 4. plass. Eli Hagen gjorde et skikkelig oddshopp - fra 19 til 11.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer