- Hun er den nye Megan Fox

Victoria's Secret -modell går rett fra catwalken til «Transformers 3»...

KLAR FOR ROBOTENE: Ifølge flere amerikanske nettsider, er undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley kvinnen som skal erstatte Megan Fox i den neste «Transformers»-filmen. Foto: All Over Press
KLAR FOR ROBOTENE: Ifølge flere amerikanske nettsider, er undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley kvinnen som skal erstatte Megan Fox i den neste «Transformers»-filmen. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Etter at skuespilleren Megan Fox fikk sparken fra den tredje filmen i «Transformers»-serien, har spekulasjonene rast om hvem som skulle erstatte kvinnen som flere ganger har blitt kåret til verdens vakreste.

Etter intens leting har regissør Michael Bay nå funnet sin nye drømmekvinne, kun to uker før hun skal spille inn sine første scener med motspilleren Shia LaBeouf (23).

Ifølge flere amerikanske nettsteder har valget falt på den britiske undertøysmodellen Rosie Huntington-Whiteley (23), som til daglig jobber for klesmerket Victoria's Secret.

At Rosie ikke har noe skuespiller-erfaring fra før, ser ikke ut til å bekymre regissør Bay.

- De andre jentene som var aktuelle, har blitt informert om at Rosie er førstevalget, så hvis ikke kontraktsforhandlingene bryter sammen, så blir det henne, skriver deadline.com.

Rosie Huntington-Whiteley regnes som et av de største stjerneskuddene i moteverdenen. Tidligere har hun avløst Kate Moss som undertøysmerket Agent Provocateurs ansikt utad, og nå er det Megan Fox som står for tur.

I tillegg til jobben som undertøysmodell, er Rosie mest kjent for sitt nylig avsluttete kjærlighetsforhold til Kylie Mingoues eks-kjæreste, Olivier Martinez.

Forholdet tok slutt i februar på grunn av reiseavstanden mellom franske Olivier og den britiske skjønnheten

- Rosie trodde det skulle ordne seg, men å bo så langt fra hverandre ble en for stor hindring for dem, sa en kilde til nettstedet Contactmusic etter bruddet.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her er Kates sexy etterfølger
KNUST ETTER BRUDD: Rosie Huntington-Whiteley datet tidligere i år Kylie Minogues franske eks-kjæreste Olivier Martinez, men forholdet tok slutt i februar. Foto: Stella Pictures