- Hun er den eneste som har kysset både Ashton og meg

Mila Kunis avslører hvem som har fått æren av å kline til med kjendisparet.

KLINTE MED BEGGE: Natalie Portman er den eneste i verden som har kysset både Ashton Kutcher (venstre, No Strings Attached) og Mila Kunis (høyre, Black Swan). Det avslørte Kunis denne uken. Foto: Stella Pictures
KLINTE MED BEGGE: Natalie Portman er den eneste i verden som har kysset både Ashton Kutcher (venstre, No Strings Attached) og Mila Kunis (høyre, Black Swan). Det avslørte Kunis denne uken. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mila Kunis (31) er en travel kvinne for tiden. Det er fire måneder siden hun og Ashton Kutcher (36) ble foreldre til lille Wyatt Isabelle, men Kunis er allerede tilbake for fullt i rampelyset.

HETE SCENER: Portman og Kutcher hoppet til sengs i 2011-filmen No Strings Attached. Foto: Stella Pictures
HETE SCENER: Portman og Kutcher hoppet til sengs i 2011-filmen No Strings Attached. Foto: Stella Pictures Vis mer
GODE VENNER: Portman og Kunis er gode venner, og spilte sammen i 2010-filmen Black Swan. Foto: All Over Press
GODE VENNER: Portman og Kunis er gode venner, og spilte sammen i 2010-filmen Black Swan. Foto: All Over Press Vis mer

Likevel tok hun seg tid til å svare på spørsmål fra fansen, da hun torsdag gjestet nettstedet Reddit.

Og da Kunis fikk spørsmål om hvordan det var å kysse skuespilleren Natalie Portman (33), som hun spilte mot i filmen «Black Swan», kom hun med en overraskende opplysning.

- Hun er en god kysser, og veldig høflig. Men her er en liten faktaopplysning: Det er bare én person i verden som både Ashton og jeg har kysset, og det er Natalie Portman, sa hun ifølge nettstedet UsMagazine.com.


Portman spilte mot Kutcher i 2011-filmen «No Strings Attached», og i filmen spilte skuespillerne i noen hete scener sammen.

Mila fikk også spørsmål om hvordan Ashton lukter.

- Han lukter som en mann. En ekte mann! Han bruker ikke parfyme, men passer på å dusje ofte. Det er en veldig god, naturlig lukt ja.

Kunis er for tiden aktuell med filmen «Jupiter Ascending».


LES OGSÅ: Mila Kunis viste seg på rød løper etter fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer