OVERSVØMMES AV FANS: Alexander Rybak har blitt populær blant jentene etter sin MGP-suksess. Foto: SCANPIX
OVERSVØMMES AV FANS: Alexander Rybak har blitt populær blant jentene etter sin MGP-suksess. Foto: SCANPIXVis mer

- Hun er den eneste jeg vil sovne med

Alexander Rybak har funnet en spesiell jente, men er ikke klar for å være den trofaste typen...

SEHER.NO:  Det har gått litt over et halvt år siden Alexander Rybak (23) vant Europas musikkhjerter i Eurovision-finalen i Moskva, og sammen med suksessen kom også en enorm popularitet blant kvinnelige fans.

Og slik Rybak flere ganger har gitt utrykk for, innrømmer han til Dagbladet Fredag at han er en flørtepus, og at han tross mange jenter, tenker spesielt mye på én.


- Jeg sa til henne 'ærlig talt, vi møtes bare én gang i måneden, jeg tenker på deg veldig ofte, men ikke tro at jeg er den trofaste gutten...ennå', forklarer han til avisen.

Rybak har ingen problemer med å innrømme at han liker å ha det gøy med forskjellige jenter rundt om i Europa, men at det er den spesielle jenta i Norge han helst vil sovne med.

- Hun er den eneste jeg vil sovne med, for å si det slik. Den eneste jeg ringer om noe er morsomt eller jeg er lei meg.

Men noen gifteplaner kan folk bare se langt etter...

- Jeg skal aldri gifte meg. For alles drivkraft bør være å spørre seg selv om man vil være sammen neste dag også. Når man er gift har man allerede lovet det, sier han.

23-åringen har knapt hatt en fridag etter Grand Prix-sirkuset startet, og mottar en mengde brev fra fans over hele Europa som vil ha en del av ham. Til Dagbladet Fredag avslører "Fairytale"-stjernen at han er veldig opptatt av å svare fansen.

- Jeg har sikkert brukt 40 000 kroner på bare frimerker!


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå kan jeg le av det hele