HYLLES OG HETSES: Pierce Brosnans kone Keely Shaye Smith blir kraftig debattert etter at disse badebildene ble tatt. Nå hylles hun for at hun er så stolt av kroppen sin.  Foto: All Over Press
HYLLES OG HETSES: Pierce Brosnans kone Keely Shaye Smith blir kraftig debattert etter at disse badebildene ble tatt. Nå hylles hun for at hun er så stolt av kroppen sin. Foto: All Over Press Vis mer

Hun er den ekte Bond-piken

- Jeg gjemmer aldri unna kurvene mine.

Publisert
SEHER.NO: Izabella Scorupco, Teri Hatcher, Michelle Yeoh, Denise Richards, Sophie Marceau, Rosamund Pike og Halle Berry har alle sjarmert James Bond i senk mens hovedrollen ble spilt av Pierce Brosnan (55).

Men privat har "Golden eye"-stjernen kun øyne for en kvinne - hans kone Keely Shaye Smith (45).

- Hun er nydelig. Jeg elsker min kones kurver, har Brosnan tidligere sagt om sin Keely.

Og til tross for mannens hete scener med noen av Hollywoods mes sexy stjerner, vet Keely at hun ikke har noe å skamme seg over - og hun gir f i Hollywoods skjønnhetsideal. Det hylles hun for nå.

- Jeg gjemmer aldri unna kurvene mine. Jeg gjemmer meg aldri i løse klær, har hun tidligere fortalt da hun figurerte på Vogues "shapes"-utgave.

Den prisbelønte TV-journalisten har opplevd mye hets på ulike blogger etter at disse bildene fra Kauai i Hawaii ble tatt i forrige uke. "Double Oh No," skrev TMZ.com, mens en som hadde kommentert bilde skrev at hun lignet en "feit hval".

Men nå går en rekke kvinner til forsvar av Brosnans flotte kone, som hylles for at hun tør å vise seg som hun er.

- Jeg synes det er strålende at hun er stolt av kroppen sin, sa Tia Brown, redaktør i  InTouch Weekly.

- Å vise seg frem på et slikt bilde i bikini når du er i 40-årene og ikke er det man betegner som mager, viser hvor stor selvtillitt hun har. Det krever enda større mot siden hennes mann er et sex-symbol, sier Brown.

- Hun er et fantastisk stilikon for store kvinner, hun er formfull og vakker. En kombinasjon man sjelden ser i media, skriver bloggerne på TooFatForFashion.com.

Brosnan giftet seg med Keely i 2001, etter at hans første kone, den australske skuespilleren Cassandra Harris, døde av kreft.

 Paret har to barn, Dylan Thomas (11) og Paris Beckett (7), i tillegg til tre barn fra Brosnans første ekteskap.

- Jeg fant en strålende kvinne i Kelly. Om jeg hadde lett i en million år, ville jeg ikke funnet en like bra en, har Brosnan tidligere uttalt.

LES OGSÅ: - Jeg hatet å være så tynn

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer