BLIR SLAKTET: Celine Dion er nok ikke så fornøyd med 1.plassen på lista over tidenes verste coverlåter... Foto: All Over Press
BLIR SLAKTET: Celine Dion er nok ikke så fornøyd med 1.plassen på lista over tidenes verste coverlåter... Foto: All Over PressVis mer

- Hun er den aller verste

Celine Dions coverlåt får gjennomgå av musikkmagasin.

SEHER.NO: Fransk-Canadiske Celine Dion (40) er ansvarlig for verdens verste coverlåt, i hvert fall hvis vi skal tro musikkmagasinet Total Guitar riktig.

Det er Dions versjon av AC/DC-låten "You Shook Me All Night Long" som ble kåret til verdens verste coverlåt gjennom tidene av musikkmagasinets lesere.

Låten ble aldri gitt ut som singel, men fremført som en duett med artisten Anastacia på en konsert i Las Vegas for seks år siden.

I følge magasinet er Dions tolkning av låten skrekkelig, og journalisten går så langt som å kalle det musikalske innslaget en fornærmelse.

All Saints versjon av Aerosmith/Run DMCs "Walk this way" stakk av med andreplassen på lista, mens tredjeplassen ble tildelt Westlifes versjon av "Extreme's More Than Words"

Magasinet mener derimot at Jimi Hendrix versjon av Bob Dylans "All Along The Watchtower" er den beste coverlåten gjennom tidene.

Her er hele lista:

Verste coverlåter
1. Celine Dion og Anastacia, You Shook Me All Night Long (AC/DC)
2. All Saints, Walk This Way (Run DMC ft Aerosmith)
3. Westlife, More Than Words (Extreme)
4. Will Young, Light My Fire (The Doors)
5. The Mike Flowers Pops, Wonderwall (Oasis)

Beste coverlåter
1. Jimi Hendrix, All Along The Watchtower (Bob Dylan)
2. The Beatles, Twist And Shout (The Top Notes)
3. Gun N' Roses, Live And Let Die (Wings)
4. Nirvana, The Man Who Sold the World (David Bowie)
5. Muse, Feeling Good (Nina Simone)

LES OGSÅ: Superstjernene er i slekt