Beyoncé:

- Hun er definitivt gravid

Fansen er overbevist, men stjernen har ikke uttalt seg.

HEVDER BEYONCÉ ER GRAVID: Etter ferske bilder av Beyoncé, er fansen skråsikre på at stjernen venter sitt fjerde barn. Foto: NTB Scanpix
HEVDER BEYONCÉ ER GRAVID: Etter ferske bilder av Beyoncé, er fansen skråsikre på at stjernen venter sitt fjerde barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er drøye to år siden stjerneparet Beyoncé (37) og ektemannen Jay-Z (49) ble foreldre for andre gang, da tvillingene Sir og Rumi kom til verden.

Paret, som også har datteren Blue Ivy (7) sammen, delte først den gledelige nyheten en måned etter at tvillingene hadde kommet til verden. Noe de gjorde med et bilde av Beyoncé som holdt de to små babyene på Instagram.

Og nå får et nytt Instagram-bilde av stjernen det til å koke.

De siste dagene har 37-åringen delt tre forskjellige bilder på bildedelingstjenesten i samme antrekk, og det er én detalj i bildene som får fansen til å sperre opp øynene. På et av bildene ser det nemlig tilsynelatende ut til at Beyoncé prøver å skjule magen sin, og det er nettopp det som setter fart på ryktemølla i kommentarfeltet.

- Definitivt gravid

Flere er skråsikre på at paret venter sitt fjerde barn sammen, og hevder de kan se en voksende babymage, skriver Mirror.

- Hun er definitivt gravid, man kan se det på ansiktet hennes OG anklene. Jeg er så klar for at dere skal dominere verden. Kan dere få 10 Carter-babyer?, skriver en av følgerne.

- Dette er gravidavsløringen hennes. Dere vet alle at Bey (Beyoncé journ.anm.) er en luring, lyder en annen kommentar.

- Gjemmer hun en babymage?, spør en tredje

- Hun gjemmer magen. Fire er favorittallet hennes, så hvorfor skulle hun ikke være gravid med baby nummer fire? skriver en fjerde, mens en annen skriver at han har gjort en kvinne gravid mange ganger, og hevder han alltid kan se når en kvinne venter barn.

Verken Beyoncé eller Jay-Z har foreløpig kommentert den angivelige familieforøkelsen, så det er foreløpig ikke kjent om stjernen faktisk er gravid eller ikke.

Saken fortsetter nedenfor.

«HOMECOMING»: Snart kommer filmen om da Beyoncé Knowles headlinet den amerikanske festivalen Coachella i California. Her får vi også glimt av tvillingene hennes, som ble født 13. juni 2017. Filmen har premiere på Netflix 17. april. Video: Netflix Vis mer

Svangerskapsforgiftning

Tidligere i år avslørte hun imidlertid at forrige graviditet var langt fra enkel. Kort tid etter fødselen med tvillingene begynte ryktene å svirre om at det hadde oppstått komplikasjoner, ettersom det tok tid før barna ble utskrevet fra sykehuset.

Metro meldte blant annet at babyene ble født åtte dager før termin, og fikk behandling for gulsott.

I april i år avslørte Beyoncé selv at graviditeten med tvillingene, var langt fra enkel. Sangstjernen utviklet nemlig preeklampsi, bedre kjent som svangerskapsforgiftning.

«Dette en tilstand der den gravide, på grunn av sykdom i morkaken, får forhøyet blodtrykk og proteiner i urinen. Ofte ses i tillegg hevelse (vann) i bena, og noen kan ha forstyrrelser i blodlevringen», skriver Norsk Helseinformatikk på sin hjemmeside.

- Kroppen min gikk gjennom mer enn jeg visste at den kunne klare, innrømmet 37-åringen ifølge People.

- Det var et ekstremt vanskelig svangerskap, fortsatte hun.

BABYNYHET: På denne måten kunne Beyoncé og Jay-Z bekrefte at tvillingene hadde kommet til verden i 2017. Foto: NTB Scanpix
BABYNYHET: På denne måten kunne Beyoncé og Jay-Z bekrefte at tvillingene hadde kommet til verden i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Måtte få leges

Beyoncé avslørte også at hun veide 99 kilo da hun ble kjørt til fødestuen, og at det oppsto komplikasjoner under selve fødselen.

- Den ene babyens hjerte tok noen pauser i livmoren et par ganger, så jeg måtte ta et hastekeisersnitt, sa hun.

Til Vogue har Beyoncé fortalt at det tok tid å komme seg etter den dramatiske fødselen.

- Etter keisersnittet føltes kroppen min annerledes. Det er en alvorlig operasjon. Ikke alle vet at de må flytte på noen av de indre organene dine under operasjonen, og i enkelte tilfeller ta dem helt ut, delte hun med magasinet i høst.

- Jeg trengte tid på å leges, på å komme meg igjen, fortsatte hun.

LØVENES KONGE: Forrige dagen kom de siste bildene fra den kommende Løvenes Konge-filmen hvor Beyoncé og artisten Childish Gambino synger den kjente låta «Can you feel the love tonight». Vis mer

LES OGSÅ: Hyller eksen i sosiale medier

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer