FLØRT?: Dette bildet av Caitlyn Jenner og Candis Cayne får romanseryktene til å svirre. Foto: Scanpix
FLØRT?: Dette bildet av Caitlyn Jenner og Candis Cayne får romanseryktene til å svirre. Foto: ScanpixVis mer

– Hun er Caitlyn Jenners nye kjæreste

Realitystjernen skal ha falt pladask for den transkjønnede skuespilleren.

NYTT PAR: Her ankommer Caitlyn et Broadway-stykke sammen med skuespilleren hun ryktes å date, Candis Cayne.  Foto: Scanpix
NYTT PAR: Her ankommer Caitlyn et Broadway-stykke sammen med skuespilleren hun ryktes å date, Candis Cayne. Foto: Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: I begynnelsen av juni viste Caitlyn Jenner (65), tidligere Bruce Jenner, seg frem som kvinne for offentligheten for første gang på forsiden av Vanity Fair.

Siden den gang har både fans og presse fulgt stjernen fra TV-serien «Keeping up with the Kardashians» med argusøyne.

Alt fra hennes elegante klesstil til det kommende realityprogrammet «I Am Cait» har havnet i søkelyset.

Nå er det romanserykter rundt 65-åringen som skaper overskrifter; hun skal nemlig ha falt for den transkjønnede «Dirty Sexy Money»-skuespilleren Candis Cayne (43).

– Etter den enorme livsforandringen hun har vært gjennom er Caitlyn klar for å åpne hjertet sitt igjen, og kan man egentlig finne en bedre match for henne en Candis? De har fantatisk kjemi, sier en kilde til The Sun.

Saken fortsetter under bildet.

Ifølge avisen møtte paret hverandre under Gay Pride-uken i New York forrige måned og fant tonen umiddelbart.

I dagene som fulgte skal de ha shoppet, dratt på romantisk middagsdate, sett et Broadway-stykke og tatt spabehandlinger sammen.

– Candis har vært gjennom akkurat det som Caitlyn, så hun er den perfekte personen for henne å betro seg til. I tillegg er Candis smart, morsom, talentfull og kjempesexy, fortsetter kilden.

Caitlyns sønn, Brody, bekreftet nylig at den tidligere OL-vinneren fortsatt blir tiltrukket av kvinner og at han «ikke trodde det ville være særlig vanskelig» for henne å finne seg en kjæreste.

Caitlyn har foreløpig ikke kommentert de siste påstandene.

LES OGSÅ: Forsvarer ekteskapet med Kris Jenner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.