Brigitte Nielsen ble mamma:

- Hun er bokstavelig talt et mirakel

Skuespilleren er i syvende himmel etter fødselen.

LYKKELIGE: Brigitte Nielsen og Mattia Dessi hadde prøvd å få barn sammen i ti år da de endelig ble gravide. Bildet av paret er tatt på et event i Hollywood i september. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Brigitte Nielsen og Mattia Dessi hadde prøvd å få barn sammen i ti år da de endelig ble gravide. Bildet av paret er tatt på et event i Hollywood i september. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I mai overrasket den danske Hollywood-stjernen Brigitte Nielsen (55) mange da hun avslørte at hun ventet barn med sin 15 år yngre ektemann, italienske Mattia Dessi (40).

I et innlegg på Instagram viste skuespilleren og modellen frem sin voksende mage, og bekreftet samtidig at hun skulle bli mamma for femte gang.

- Familien er på vei til å bli større, skrev Nielsen sammen med dette bildet den gang.

En knapp måned senere ønsket Brigitte datteren Frida velkommen til verden.

- Vi er overlykkelige over å kunne ønske vår vakre datter velkommen inn i livene våre. Det har vært en lang vei, men det har vært så verdt det. Vi har aldri vært mer forelsket, forteller paret.

Fødselen skjedde 23 år etter at Nielsen fødte sist.

- Hun er et mirakel

Fra tidligere har hun nemlig de fire voksne sønnene Julian Winding (34), Killian Marcus Nielsen (28), Douglas Aaron Meyer (25) og Raoul Ayrton Meyer Jr (23).

Nå har den lille jenta rukket å bli fem måneder gammel, og den stolte moren har begynt å vise frem bilder av familiens hjerteknuser og attpåklatt.

Sylvester Stallones eks-kone befinner seg for tiden på den italienske øya Sardinia, og her koser hun seg med vesle Frida.

- Det er ikke paradis uten deg, skrev hun under dette bildet søndag:

Noen dager tidligere, da familien mest sannsynlig var på vei til Sardinia, delte Brigitte et bilde av seg selv og datteren på flyet.

- Jeg fortalte deg at du kan fly, står det på bildet hvor man ser at Frida har masse mørkt hår.

View this post on Instagram

I told you that you could fly♡ #love #littlegirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

For to uker siden uttalte Brigitte til Entertainment Tonight at Frida helt klart er et mirakel. I ti år hadde nemlig hun og ektemannen ønsket seg barn sammen da de endelig fikk beskjeden om at hun var gravid.

- Vi prøvde i ti år. Hun er bokstavelig talt et mirakel, og jeg vil si til alle kvinner der ute: «Aldri gi opp, for livet er fantastisk». Noen måtte vinne lotteriet, og det føler jeg at jeg har gjort med min lille datter. Så tusen hjertelig takk.

Ifølge Daily Mail gløder 55-åringen av lykke, og hun er fullstendig oppslukt og forelsket i sin skjønne jente.

- Når hun smiler til meg med de store mørke øynene, så ser hun rett inn i sjelen min. Hun ser ikke på meg, men hun ser hjertet og sjelen min. Hun er fantastisk.

View this post on Instagram

Dream, never stop Believing it ♡ #dreams #babygirl

A post shared by Brigitte Nielsen (@realbrigittenielsen) on

Vil ikke gjøre datteren flau

I høst fortalte 80-tallsstjernen til People at graviditeten og fødselen har fått henne til å føle seg ungdommelig igjen. Likevel er hun redd for hva andre vil tro når hennes nyfødte datter vokser opp.

- Det er mulig jeg velger å ikke følge henne til skolen når den tid kommer. Det kan ektemannen min gjøre. Jeg orker ikke at folk skal si «er det bestemoren din som følger deg til skolen?» Jeg vil ikke få Frida til å føle seg flau, uttalte Nielsen til nettstedet.

BRIGITTE NIELSEN: Den danske modellen og skuespilleren avbildet våren 1988, 30 år før hun ble mor for femte gang. Foto: AP/ NTB scanpix
BRIGITTE NIELSEN: Den danske modellen og skuespilleren avbildet våren 1988, 30 år før hun ble mor for femte gang. Foto: AP/ NTB scanpix Vis mer

Til tross for utfordringer rundt alderen, er hun likevel ikke bekymret for fremtiden.

- Jeg gleder meg veldig til å gjøre nye ting. Når vi ser på tv og det dukker opp noe gøy, pleier vi alltid å si «åh, det må vi gjøre med Frida». Vi ser veldig frem til årene framover. Vi vil reise mye med henne, og gjøre mye gøy. Jeg har fått et helt nytt kapittel. Et stort kapittel, sa hun til People.

Gift med Stallone

Gjennom store deler av 80-tallet var Nielsen et yndet objekt i Hollywood. Hun har blant annet arbeidet for designere som Giorgio Armani og Gianni Versace.

I sine velmaktsdager var den danske skjønnheten blant annet forsidepike i Playboy og hadde prominente roller i store Hollywood-produksjoner, som «Rocky IV» (mot Sylvester Stallone og Dolph Lundgren) og «Red Sonja» (mot Arnold Schwarzenegger).

Bare 22 år gammel giftet den danske kvinnen seg med superstjernen Sylvester Stallone (72) og levde et liv bare de fleste kunne drømme om.

I en periode framsto hun som kvinnen som hadde alt. Privat har Nielsen derimot slitt med store alkoholproblemer og mye usikkerhet.

I et intervju med Tyra Banks i 2008 snakket hun ut om de tøffe tidene.

- Det begynte tidlig i et av mine tidligere ekteskap. Jeg var ulykkelig og den eneste vennen jeg følte jeg kunne snakke med var en Jack Daniels-flaske, sa hun.

- Sjalu mann

For å skjule misbruket gjemte Nielsen alkoholflaskene overalt.

- I garasjen, under sengen, i garderoben og i BH-en min. Jeg gravde dem også ned i hagen, fortalte hun.

Skuespillerens turbulente forhold til Stallone var heller ikke langvarig. Og de to var bare gift fra 1985 til 1986.

- Sly var en veldig sjalu mann, som var besatt av å kontrollere meg. Jeg tror han giftet seg med kroppen min. Han lot en skulptør lage bordben til middagsbordet i krystall formet etter min kropp, hevdet Nielsen den gang.

LES OGSÅ: - Vi trodde det var prinsesse Charlotte