FØR OG NÅ: Høsten 2008 var Raven-Symoné Pearman «tykk og fabelaktig» (t.v) ifølge seg selv. Nå, to og et halvt år senere, er hun betraktelig tynnere - men ser fortsatt fabelaktig ut. Foto: All Over Press/Stella  Pictures
FØR OG NÅ: Høsten 2008 var Raven-Symoné Pearman «tykk og fabelaktig» (t.v) ifølge seg selv. Nå, to og et halvt år senere, er hun betraktelig tynnere - men ser fortsatt fabelaktig ut. Foto: All Over Press/Stella Pictures Vis mer

- Hun er blitt utrolig tynn

Den tidligere barnestjernen ble mobbet for vekta - men det hjalp ikke at hun slanket seg.

Publisert
SEHER.NO: Skuespiller Raven-Symoné Pearman (25), kjent fra serier som «The Cosby Show» og «That's So Raven», gikk i 2008 ut og forsvarte vekten sin etter å ha blitt utsatt for langvarig vektmobbing.

- Jeg er tykk og fabelaktig! Jeg bryr meg ikke om hvor mange hatsider det finnes der ute på nettet. Jeg er fullstendig fantastisk, understreket hun på den tiden ifølge DailyMail.

Men nå har to og et halvt år gått, og den unge skuespilleren er blitt betraktelig slankere. Det er usikkert akkurat hvor mange kilo stjernen har gått ned, men ferske bilder av 25-åringen viser at hun har fått et mer markert ansikt og en mye vevrere kropp.

Selv etter det ganske dramatiske vekttapet har ikke Pearman klart å fri seg fra vektmobbingen. Nå er det derimot ikke hennes frodige former som får gjennomgå, men ironisk nok den nye, sylslanke figuren.

Nettstedet MediaTakeout beskriver henne som «tynn som et gelender» på noen nye promoteringsbilder, og flere lesere kommer med hetsende kommentarer om stjernens nye kropp.

«Vær så snill, b**ch! Du har bare gått så mye ned i vekt fordi du har tatt piller eller sniffet noe» skriver en forarget leser.

«Kroppen hennes er altfor tynn og det får ansiktet hennes til å se rart ut... Hun kunne ha forblitt tykk uten å være feit!» er kommentaren til en annen leser.

Andre lesere på nettsiden spekulerer i om hun har fått spiseforstyrrelser - eller påpeker at det er rart å se henne som tynn etter å ha vært vant til henne som kraftigere. En rekke lesere hos DailyMail påpeker at Pearman har blitt utrolig lik Nicole Richie (29), en annen kjendis som har gått mye ned i vekt - og slitt med spiseforstyrrelser...

Mange lesere mener riktignok at vekttapet gjør at «Dr. Doolittle»-stjernen ser bedre ut enn noensinne, men det spekuleres også i hva som har vært stjernens motivasjon, da hun for et par år siden uttalte at hun var fornøyd med figuren sin.

«Enda en vakker, ung jente som bukker under for industriens slankepress. En skam!» bemerker en av DailyMails lesere.

Men når man hetses både for å være for tykk og for tynn, er det vel neppe rart at kjendisene ertterhvert blir litt vektforvirret? Bare se på Jennifer Hudson (29) og stakkars Kelly Osbourne (26) for eksempel...

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Må ha tre innlegg i BH-en før fotoshoot   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer