Mariah Carey:

- Hun er blitt slankeoperert i skjul

Popdivaen skal ha gått til drastiske steg for å få bukt med vekta.

FØR OG NÅ: Det ser ut til at Mariah Carey har gått ned i vekt siden hun stod på scenen i Las Vegas i juli 2017 (t.v.). På Golden Globe-løperen i starten av januar, viste hun frem formene i en sort kjole. Foto: Splash News/ NTB scanpix
FØR OG NÅ: Det ser ut til at Mariah Carey har gått ned i vekt siden hun stod på scenen i Las Vegas i juli 2017 (t.v.). På Golden Globe-løperen i starten av januar, viste hun frem formene i en sort kjole. Foto: Splash News/ NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): At kiloene kan krype på deg uten at du helt aner det, er et velkjent fenomen for mange.

Også for popstjernen Mariah Carey (47).

- Hun går alltid litt opp og ned i vekt, men vil ikke forholde seg til det. Hun får assistenter til å fjerne merkelappene på klærne sine, slik at hun ikke skal vite hvilken størrelse hun bruker, sier en kilde til TV-kanalen ET.

Merket det fysisk

Etter hvert ble hun likevel klar over at de mange lange middagene og høye drinkene med kjæresten Bryan Tanaka (34) hadde satt sine spor på kroppen hennes.

- Mariah har alltid vært stolt av kurvene sine, men da hun skulle avslutte konsertserien på Caesars Palace i sommer, merket hun at det hadde blitt mye vanskeligere å danse.

I tillegg oppdaget hun at fan-sen kommenterte kroppen hennes på nett, forteller en kilde til nettavisen Page Six.​

Saken fortsetter under bildene.

Ser resultater

Sist gang Mariah for alvor gikk inn for å slanke seg, var etter at hun fødte tvillingene Moroccan (6) og Monroe (6) for seks år siden. Da gikk hun ned over 30 kilo med tøff trening og et strengt kosthold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer