- Hun er blitt singel igjen

Kjæresten fikk nok.

BLE DUMPET: Mischa Bartons kjæreste skal ha fått nok av paparazziene og de stygge kommentarene, og gjorde det slutt med stjernen. Foto: Stella Pictures
BLE DUMPET: Mischa Bartons kjæreste skal ha fått nok av paparazziene og de stygge kommentarene, og gjorde det slutt med stjernen. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skandale-stjernen Mischa Barton (24) skal angivelig ha blitt dumpet kjæresten hun har vært sammen med den siste tiden, DJ Ali Love.

Det er britiske Heat Magazine som kommer med avsløringene, og skriver at stjernen har flyttet tilbake til Los Angeles fra London, etter at bruddet var et faktum.

Grunnen til at det skal ha blitt slutt, var presset fra mediene.

- Han var ikke klar til å bli kjendis. Han ventet at de ville få en del oppmerksomhet, men trodde aldri det ville bli så ille som det var, sier en kilde til bladet.

Til slutt fikk DJen nok, og fortalte den tidligere «The OC»-stjernen hva han mente.

- Han verdsetter sitt egen privatliv, og klarte ikke å takle at fotografer fulgte dem omkring, eller de stygge kommentarene folk skrev på forskjellige blogger. Så han fortalte Mischa at det nok er bedre om de sluttet å date.

Det er likevel hevdet at Barton har lyst til å få forholdet til å fungere, og ønsker seg en ny sjanse.

- Det kan hende at de forsøker igjen. Mischa har alltid hatt av og på-forhold. Men akkurat nå klarer hun ikke helt å nå ut til ham.

Mischa Barton var en svært populær stjerne i tiden da hun spilte i «The OC». Men i årene etter gikk det bare nedover med Barton, som har blitt sammenlignet med Lindsay Lohan på grunn av partylivet hennes.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Er hun død eller levende?