STOLT MAMMA: I fjor ble artist Tone Damli Aaberge mamma for første gang, da hun og samboeren Markus ønsket vakre Billie velkommen til verden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør
STOLT MAMMA: I fjor ble artist Tone Damli Aaberge mamma for første gang, da hun og samboeren Markus ønsket vakre Billie velkommen til verden. Foto: Tor Lindseth / Se og Hør Vis mer

- Hun er blitt litt rampete

Tone Damli Aaberge mener at lille Billie tar etter pappaen sin.

Publisert

SEOGHØR.NO: For litt over et år siden ønsket Tone Damli Aaberge (27) og samboeren Markus Foss (32) datteren Billie velkommen til verden.

FAMILIETID: I april i fjor fikk Tone Damli og kjæresten Markus lille Billie sammen. Nå forteller Tone at datteren har blitt en ramp! Foto: Truls M. Qvale
FAMILIETID: I april i fjor fikk Tone Damli og kjæresten Markus lille Billie sammen. Nå forteller Tone at datteren har blitt en ramp! Foto: Truls M. Qvale Vis mer

Før sommeren begynte sjarmtrollet i barnehage og mamma Tone, som ofte deler blinkskudd fra hverdagen på sin populære blogg (ekstern lenke, jour. anm.), kan avsløre at det har gått veldig fint hittil.

– Her om dagen gråt hun for første gang da jeg gikk om morgenen, men så gråt hun også da jeg hentet henne, for hun ville ikke hjem, sier skjønnheten til Se og Hør.

På spørsmål om hvordan Billie oppfører seg i barnehagen, innrømmer Tone – selv om hun «stort sett er snill og grei» – at datteren er blitt litt rampete av seg.

Saken fortsetter under bildet.

– Mamma sier at jeg var rampete da jeg var liten. Jeg har ikke spurt mammaen til Markus, men jeg tror at hun har arvet mest av ham, sier Sogndalsjenta og ler.

Den flotte artisten nyter livet som mamma, og forteller at hun nå har mer tid til å fokusere på musikken. 

Endrer ikke image.
Siden hun kom på andreplass i Idol i 2005, har Tone sjarmert hele befolkningen med sine fengende poplåter og flotte utseende.

Heldigvis for fansen har ikke sangeren tenkt til å endre image selv om hun nå har blitt mor.

- Jeg skal ikke slutte å være sexy. Jeg tror at enhver kvinne har lyst til å føle seg sexy, sier artisten til Se og Hør, men legger til at hun nå har et større ansvar som mamma.

- Avgjørelsene jeg tar rundt det temaet må være gjennomtenkte. Jeg vet at Billie kommer til å se mange tilbakeblikk av mammaen sin, forteller 27-åringen.

Les hele saken i tirsdagens utgave av Se og Hør, som er i salg nå!

LES OGSÅ: Bygger drømmehytte på hjemmebane

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer