BESATT: Venner frykter nå for Sarah Jessica Parkers helse, etter at hun angivelig skal ha gått ned syv kilo de siste månedene. Foto: Stella Pictures
BESATT: Venner frykter nå for Sarah Jessica Parkers helse, etter at hun angivelig skal ha gått ned syv kilo de siste månedene. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Hun er besatt av trening og slanking

Nå har superstjernen blitt tynnere enn noensinne...

SEHER.NO: Skuespilleren Sarah Jessica Parker (45) er ikke akkurat kjent for å være en av de mest formfulle stjernene i Hollywood. Nå hevdes det at hun gjennom de siste månedene skal ha gått ned nærmere syv kilo og to klesstørrelser, noe som har fått flere til å bekymre seg.

Da hun gikk sammen med sønnen til skolen forrige uke viste hun frem sine bare armer, som har blitt tynnere enn tidligere. Senene og blodårene hadde også blitt svært synlige.

Og selv om Parker kombinerer arbeidet med å ta vare på sine ti måneder gamle tvillinger og sin syv år gamle sønn, hevder venner av stjernen at hun har blitt besatt at trening og slanking.

Britiske Daily Mail skriver at vekttapet har ført til at Sarah Jessica nå har en kroppsmasseindeks på kun 16.5, noe som er betydelig mindre enn det minimale av det som skal være sunt, nemlig 18.5.

- Hun har alltid brydd seg om sunnhet og trening, men nå har det virkelig tatt helt av. Hun er redd for å se gammel ut og føler hun trenger å øke treningsmengden for å holde seg frisk, men det er som om hun er helt besatt nå, sier en venn av stjernen til Closer Magazine.

- Nå er det vanlig for henne å trene to timer hver dag i tillegg til å dra ut på åtte kilometers løpeturer. Og hun spiser svært sunt.

Selv har stjernen tidligere nektet for påstander om at hun knapt nok spiser.

- Jeg prøver alltid å legge på meg. Jeg spiser alt, og jeg er spesielt glad i junk food. Hvis maten er gratis, spiser jeg ærlig talt alt, sier hun ifølge Daily Mail.

Parkers medspiller i «Sex and the City», Kristin Davis (45), fortalte tidligere denne uken at hun ikke hadde sjans til å holde tritt med Sarah Jessicas treningsregime.

- Hun trenger ikke akkurat en treningskamerat. Hun er en av de mest motiverte menneskene jeg noen gang har møtt, og hun har en fantastisk kropp, selv når hun ikke trener, sa Davis.

Bli fan av Seher.no på Facebook!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble nektet å spise under innspilling