- Hun er benete og har hestetenner

Norsk Hollywood-stjerne hamrer løs mot Anna Anka.

FYRER LØS: - Litt mer fett på kroppen liker menn. Det hjelper ikke med munnsex da. En mann må jo ha litt og holde på mens det foregår, i hvert fall mer enn benete skuldre, sier Tine Eriksen Schatz, som sikter til den svenske Hollywoodfruen, Anna Anka Foto: Anders Myhren/Seher.no
FYRER LØS: - Litt mer fett på kroppen liker menn. Det hjelper ikke med munnsex da. En mann må jo ha litt og holde på mens det foregår, i hvert fall mer enn benete skuldre, sier Tine Eriksen Schatz, som sikter til den svenske Hollywoodfruen, Anna Anka Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: - Det ser ut som om hun er 45 år gammel. Hun ser eldre ut enn 31 år.

Dette var hva den svenske Hollywoodfruen Anna Anka uttalte om modellen Monica Hansen (31) til «God kveld, Norge» for noe dager siden. Etter hva Seher.no kjenner til, er utsagnet noe som provoserer damene i TVNorge-programmet «Ja, vi elsker Hollywood», som Hansen er en del av.

Nå slår én av dem knallhardt tilbake mot Anka.

- Tynn og benete
- Hvis Monica ser ut som 45, ser Anna ut som nærmere 70. Hun ser alt for tynn og benete ut, og ansiktet er uthult. Dessuten har hun hestetenner, mener «Ja, vi elsker Hollywood»-profilen Tine Eriksen Schatz (47).

Bakgrunnen for TV 2-programmets sak var plastiske og kosmetiske operasjoner. Og det var her at den svenske kvinnen fyrte løs mot norske Monica.

- Man kan se veldig tydelig på Monica Hansen at hun har gjort plastiske operasjoner. Jeg synes det er kjempesynd. Hun er en ung jente og ser mye eldre ut på grunn av de operasjonene. Jeg tror mange kvinner tror de skal se mye yngre ut, men mange ganger ser de mye eldre ut etter inngrepene, sa Anka, som også var kritisk en av de andre norske Hollywood-damene, Tova Borgnine (67).

Drammenskvinnen Tine Eriksen Schatz, som bor i Los Angeles, har etter hvert blitt en av Monica Hansens beste venner. Derfor lar hun seg også provosere av Ankas utsagn.

- Jeg kjenner henne ikke, og ikke har jeg noe imot henne personlig. Men når hun kritiserer andre, må jeg bare stille meg helt uforstående til dette. Det er nok masse sjalusi ute og går. Jeg er derimot ikke sjalu på noen, og kan bare si lykke til alle sammen, sier hun til Seher.no.

- Den flotteste man kan få!
Anna Anka har gjennom sin deltagelse i «Svenska Hollywoodfruar» en rekke ganger vekket reaksjoner for sine sterke meninger. I Norge er det mange som mener at Tine er det norske versjonen av den svenske fruen, dog i en snillere utgave.

- Damer må ha litt former, og det er ikke mye der i gården. Jeg vet at fleste menn liker kvinner som har litt former og ikke bare ben som stikker ut. Monica er en kjempegod venn av meg, og selv om hun ikke tar seg nær av slike ting - er det jo «low blow» å kritisere noen man ikke kjenner, mener 47-åringen, som bare har fine ord å si om den norske modellen.

- Monica er den flotteste jenta en kan få. Hun er ikke bare nydelig, elegant og lekker, men har stil, noe ikke penger kan kjøpe. Hun er søt tvers gjennom. Etter hva jeg har sett og hørt er dette en mangelvare hos Anna Anka. Men jeg må få understreke at jeg baserer dette på hennes egne uttalelser. Jeg kjenner henne ikke personlig.

- Hvor gammel synes du at Monica ser ut som?

- Hun ser ikke ut som at hun er 45 i hvert fall! Herlighet... Se på henne da. Jeg har sett henne uten og med sminke, og hun er bare skjønn og et flott, varmt menneske. Hadde visse personer hatt en brøkdel av hennes egenskaper hadde alt vært godt, sier hun.

- Hjelper ikke med munnsex
Tidligere har Anka, som hevder at hun er 38 år gammel, sagt at alle kvinner bør gi sine menn en avsugning for å tilfredstille dem. Tine Schatz fnyser av påstanden.

- Om Anka kritiserer Monica eller de andre norske Hollywood-damene, blir det rett og slett for dumt når en ser ut som om hun trenger næring. Litt mer fett på kroppen liker menn. Det hjelper ikke med munnsex da. En mann må jo ha litt og holde på mens det foregår, i hvert fall mer enn benete skuldre...

47-åringen understreker at hun vanligvis ikke liker å uttale seg å så negative ordelag om andre personer som det hun gjør nå.

- Vanligvis gjør jeg ikke det. Blir jeg provosert, da gjør jeg det derimot gladelig. Anna vil være den originale, men jeg tror det er mange andre, blant annet meg, som kan være like stor i kjeften, men komme bedre ut av det, sier Tine Schatz, som nå drømmer om å være gjest i «Senkveld» på TV 2.

- Jeg ville skapt masse latter og morro på Senkveld. Kvelden ville blitt enda senere med alt jeg har, smiler hun til Seher.no.

Forrige uke avslørte Drammenskvinnen til Seher.no at hun har hatt jentesex flere ganger. Intervjuet kan du se i videovinduet under.

«Ja, vi elsker Hollywood» ser du på TVNorge onsdager klokka 20.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vårtipstelefon 93076767 eller send sms/mms medkodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ble bestevenn med eksens nye kone!

Se tidligere intervju med Tine Eriksen Schatz her: 
[obj:media:8470]