I FERD MED Å BLI MAMMA? Realitykjendis og sminkemogul Kylie Jenner (20) skal tilsynelatende være høygravid i disse dager. Foto: AP / NTB Scanpix
I FERD MED Å BLI MAMMA? Realitykjendis og sminkemogul Kylie Jenner (20) skal tilsynelatende være høygravid i disse dager. Foto: AP / NTB Scanpix Vis mer

Kylie Jenner gravid:

- Hun er bekymret og gruer seg

Kylie Jenner (20) er visstnok plaget med intense fødselsnerver foran den angivelige forløsningen - som skal være rett rundt hjørnet.

Publisert

(Se og Hør): Selv om realityprinsessen Kylie Jenner (20) har til gode å bekrefte eller avkrefte at hun venter sitt første barn, holdes gravidryktene glovarme av den amerikanske kjendispressen.

Nå er fødselen, angivelig, rett rundt hjørnet.

<strong>NERVØS:</strong> Kylie Jenner skal angivelig være svært engstelig foran fødselen. Her med kjæresten Travis Scott i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix
NERVØS: Kylie Jenner skal angivelig være svært engstelig foran fødselen. Her med kjæresten Travis Scott i fjor sommer. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ifølge ukebladet People har Kylie termin neste måned. Sammen med kjæreste og barnefar, Travis Scott (25), skal 20-åringen få en liten jente.

- Bekrymret

I skrivende stund, like før den påståtte forløsningen, skal Kylie visstnok slite med store fødselsnerver.

- Hun gruer seg til fødselen og er bekymret for smertene. Kylie ønsker seg en så enkel fødsel som mulig, og er åpen for å bruke smertestillende, forteller en kilde til ukebladet.

Kilden legger til at rapperkjæresten er ved Kylies side for å støtte henne i den krevende tiden. De to skal ha gjort barnerommet, som er «rosa, rosa og atter rosa», strøkent og klart til familieutvidelsen.

Den vanligvis så synlige Kylie Jenner har vært som sunket i jorda etter at babyryktene begynte å svirre i fjor høst. 20-åringen har holdt en særdeles lav profil i sosiale medier, og har ikke gitt paparazziene særlig mye å juble for de få gangene hun har vist seg i offentligheten.

<strong>ET AV DE SISTE BILDENE:</strong> Kylie Jenner avbildet i Las Vegas i september i fjor. Siden den gang har hun nærmest ikke vært å se i offentligheten. Foto: NTB Scanpix
ET AV DE SISTE BILDENE: Kylie Jenner avbildet i Las Vegas i september i fjor. Siden den gang har hun nærmest ikke vært å se i offentligheten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ville påstander

Manglende bekreftelse til tross - både fans og sladrepresse har for lengst gått god for at Kris Jenners yngstedatter faktisk er gravid. Spekulasjonene toppet seg på tampen av fjoråret, da nye magebilder nådde verdensveven.

20-åringen har også lirt av seg små hint som fansen tror kan handle om en graviditet. Det skal være snakk om alt fra mystisk netthandling til kryptiske meldinger på sosiale medier og et nøye planlagt juletre.

Til syvende og sist har det flere måneder lange hemmelighetskremmeriet på mange måter fungert som bensin på bålet for fansen. Blant de villestene teoriene som har dukket opp rundt Kylies påståtte svangerskap, må surrogatmor-påstandene sies å være den mest ekstreme.

Enkelte skulle nemlig ha det til at Kylie var kvinnen som lånte bort livmoren til storesøster Kim Kardashian og hennes ektemann, Kanye West - som nylig ble foreldre til sitt tredje barn, via surrogati. Dette viser seg, etter alt å dømme, ikke å stemme.

Vis mer Vis mer

Det har for øvrig også blitt spekulert i om Kylie venter tvillinger.

Mistenkelige undertøysbilder

Fansen trakk nok en konklusjon da Kylie figurerte i en reklamekampanje for desigeren Calvin Klein nylig.

I motsetning til sine verdenskjente søstre, Kendall Jenner (22), Kim Kardashian (37), Khloé Kardashian (33), og Kourtney Kardashian (38) - var nemlig Kylies mage tydelig og påfallende gjemt bort gjennom hele undertøyskampanjen.

Kylie (og Kim) er imidlertid ikke den eneste søsteren i Kardashian-Jenner-klanen som har skapt store baby-overskrifter den siste tiden.

Omtrent samtidig som Kylies gravidspekulasjoner satte fyr, startet også ryktene om at søsteren Khloe Kardashian ventet barn med kjæresten Tristan Thompson (26). I desember bekreftet paret omsider ryktene på sosiale medier.

LES OGSÅ: Holdt babynyheten hemmelig på grunn av Kylie

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer