Hailey Bieber og Selena Gomez:

- Hun er bekymret for Justin

Modellen skal være redd for hvordan Selena Gomez sin nye låt skal påvirke ektemannen.

BEKYMRET: Hailey Bieber skal angivelig være bekymret for at Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade skal påvirke ektemannen Justin Biebers mentale helse. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Hailey Bieber skal angivelig være bekymret for at Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade skal påvirke ektemannen Justin Biebers mentale helse. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Etter at Selena Gomez (27) nylig slapp sin nye kjærlighetsballade, «Lose You to Love Me», gikk fansen amok - og det tok ikke lang tid før det begynte å florere av innlegg på Twitter om at sangen handler om ekskjæresten, Justin Bieber (25).

Sangstjernen synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden».

Selv om Selena ikke har avslørt hva som inspirerte henne da hun skrev den nye låten, er det mye som tyder på at den handler om av-og-på-forholdet til eksen Justin Bieber.

Bekymret for ektemannen

Låten har allerede rukket å få stor oppmerksomhet av både fans og medier verden over, og nå skal det ha seg til at Justin Biebers kone, Hailey Bieber (22), er bekymret for som følge av låtslippet. Det forteller en kilde nær henne til RadarOnline.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer