<strong>BEKYMRET:</strong> Hailey Bieber skal angivelig være bekymret for at Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade skal påvirke ektemannen Justin Biebers mentale helse. Foto: NTB Scanpix
BEKYMRET: Hailey Bieber skal angivelig være bekymret for at Selena Gomez sin nye kjærlighetsballade skal påvirke ektemannen Justin Biebers mentale helse. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hailey Bieber og Selena Gomez:

- Hun er bekymret for Justin

Modellen skal være redd for hvordan Selena Gomez sin nye låt skal påvirke ektemannen.

Publisert

Etter at Selena Gomez (27) nylig slapp sin nye kjærlighetsballade, «Lose You to Love Me», gikk fansen amok - og det tok ikke lang tid før det begynte å florere av innlegg på Twitter om at sangen handler om ekskjæresten, Justin Bieber (25).

Sangstjernen synger om et giftig forhold, og om hvordan hun nå er sterkere enn noensinne etter å ha kommet ut på «den andre siden».

Selv om Selena ikke har avslørt hva som inspirerte henne da hun skrev den nye låten, er det mye som tyder på at den handler om av-og-på-forholdet til eksen Justin Bieber.

HOUSETOUR: Justin Bieber viste følgerne sine hjemmet han deler med kona, Hailey Bieber, i Beverly Hills. Huset har en verdi på 77 millioner kroner, ifølge Daily Mail. Video: Instagram.com/justinbieber Vis mer

Bekymret for ektemannen

Låten har allerede rukket å få stor oppmerksomhet av både fans og medier verden over, og nå skal det ha seg til at Justin Biebers kone, Hailey Bieber (22), er bekymret for som følge av låtslippet. Det forteller en kilde nær henne til RadarOnline.

- Hun vet at de har en lang historie, at de begge er sangere og at de kommer til å komme med uttalelser om sine liv og opplevelser. Men Hailey er bare bekymret for hvordan sangen vil påvirke Justin, mer enn noe annet, hevder kilden overfor nettstedet.

- Han har hatt sine kamper og problemer med sin mentale helse, og til tross for at han er på et mye bedre sted nå, er han fortsatt veldig skjør og følsom, fortsetter kilden.

Hailey skal derfor være bekymret for at Selenas sang skal få ektemannen til å tenke tilbake på fortiden sin, og føre han tilbake til «et mørkt sted».

Til tross for at Selena angivelig synger om Justin i sin nye ballade, er ikke Hailey bekymret for at det skal påvirke forholdet til sangstjernen.

Kilden påpeker nemlig at Hailey og Justin, som nå er blitt mann og kone, er «stormforelsket» i hverandre.

- Ikke tilfeldig

Spekulasjonene om at Selenas låt handler om Justin, ble ikke akkurat mindre etter at Hailey kort tid etter at den ble sluppet delte et skjermbilde på Instagrams historiefunksjon av sangen « I’ll Kill You» av artisten Summer Walker.

Selv om bildet i etterkant er blitt slettet, var det flere som fikk det med seg, og ihuga fans var raske på ballen med å hevde at det var Selena som modellen siktet til med låtvalget, ifølge Harper's Bazaar.

«Jeg prøver ikke å starte noe drama, og jeg har aldri snakket om Hailey tidligere, jeg har hatt nøytrale følelser for henne og jeg har aldri trodd på alt som fansen til Selena har uttalt om henne, før nå. Det er ikke tilfeldig at hun delte sangen på Instagram rett etter at sangen ble sluppet», skriver en fan på Twitter.

«Wow, Hailey prøvde virkelig. Noen vil kanskje si at det ikke dreier seg om Selena, men kom igjen, hun la det bokstavelig talt ut fire minutter etter at låten slapp. Jeg tror ikke det er tilfeldig», skriver en annen fan.

Det tok imidlertid ikke lang tid før Hailey så seg nødt til å svare for seg i kommentarfeltet sitt.

- Vær så snill, stopp med dette tullet. Det er ikke et svar. Dette er bare bullshit, skal Hailey ha skrevet, ifølge nettstedet. Kommentaren har også for øvrig blitt fjernet i ettertid.

RYKTESTORM: Justin Bieber gikk nylig ut mot de som mente ekteskapet til han og Hailey Bieber var en bløff. En fersk video med de to turtelduene viser hvordan forholdet mellom han og Hailey virker å være mer enn bare oppspinn. Vis mer

Raste mot Selena

Det er imidlertid ikke første gang det har blitt skrevet om Hailey og Selena. Etter at førstnevnte fant kjærligheten på ny med Justin, kom det frem at sangstjernen ikke hadde kuttet all kontakt med Selena.

Dette skal angivelig ha gjort Hailey rasende, ifølge RadarOnline.

22-åringen skal ha funnet meldinger fra Selena på ektemannens telefon, og skal ha vært i ferd med å nå bristepunktet hva gjelder å takle Justins kontakt med ekskjæresten.

- Justin snakker om Selena hele tiden, og Hailey er lei, sa kilden til Radar Online tidligere i år, og la til:

- Da hun fant meldingene fra Selena forrige uke, rant det over, og Hailey tok kontakt med Selena og ba henne holde seg unna mannen hennes.

Meldingsutvekslingene skal ha ført til at Hailey ringte til Selena for å be henne om å holde seg unna Justin. Ifølge kilden skal Selena ha reagert med latter da Hailey ringte henne.

- Selena synes det er morsomt fordi hun vet at Justin alltid vil elske henne, og at Hailey kan byttes ut. Det verste er at Hailey også vet dette, hevdet kilden.

LES OGSÅ: Fansen raser mot superstjernen etter nytt låtslipp

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer