- Hun er bedre enn kona mi i senga

Men Courtney Love husker ikke engang natten med rockestjernen...

SEXPERT?: Courtney Love har flere ganger sagt at hun regner seg for å være god i senga, men hevder hun ikke husker noe av nettene med Alex James... Foto: All Over Press
SEXPERT?: Courtney Love har flere ganger sagt at hun regner seg for å være god i senga, men hevder hun ikke husker noe av nettene med Alex James... Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Den skandaliserte enken etter Nirvana-vokalist Kurt Cobain, Courtney Love (46), har i mange år vært beryktet som en av Hollywoods villeste partykvinner.

Nå hevder tidligere Blur-bassist Alex James (41) at ryktet slettes ikke er ufortjent.

Til tross for at han har vært gift i sju år og har fem barn med musikkprodusenten Claire Nate, sier James til bladet NOW at Courtney er den beste elskerinnen han noen gang har hatt.

Duoen skal ha møtt hverandre flere ganger før Alex ble kjent med sin kone.

- Det var mer enn en natt, en skikkelig flørt. Hun er en utrolig kvinne. Morsom å skravle med - og vill i senga, sier han.

Avsløringene har også nådd Courtney Love, men skal vi tro henne var hun ikke like imponert over James' prestasjoner under dyna.

- Jeg kan ikke huske dette, skriver hun på sin hjemmeside hos nettstedet Twitter.

I et tidligere intervju med New York Post har hun imidlertid ikke lagt skjul på at hun regner seg selv for å være god i senga.

- Det er fordi jeg aldri var noe pen. Pene jenter bare lyver om sånt. Oss jenter som vokste opp under litt vanskeligere kår, måtte prøve mye hardere. Det er derfor pene jenter aldri truer meg. Det er sånn: «Jasså, du ypper med meg? Bare prøv deg, kjør på».

James sier til NOW at han ikke har hatt kontakt med Love etter at han ble gift.

- Det tror jeg ikke ville bli godt mottatt hos kona. Når hun ser bilder av Courtney i blader, begynner hun straks å kommentere hvor mye plastisk kirurgi hun har hatt, sier han.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg hadde sex med mannen din, Gwen