- Hun er bare skinn og bein

Skilsmissen skal ha tæret voldsomt på Katie Holmes.

SKINN OG BEIN?: In Touch Weekly hevder at Katie Holmes er blitt svært tynn siden skilsmissen fra Tom Cruise ble kjent for to uker siden. Magasinet hevder ifølge ShowbizSpy at hun virker sliten og nedbrutt. Her fotografert i New York den 5. juli, en uke  Foto: All Over Press
SKINN OG BEIN?: In Touch Weekly hevder at Katie Holmes er blitt svært tynn siden skilsmissen fra Tom Cruise ble kjent for to uker siden. Magasinet hevder ifølge ShowbizSpy at hun virker sliten og nedbrutt. Her fotografert i New York den 5. juli, en uke Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Knapt to uker etter at det ble kjent at Katie Holmes (33) skal skilles fra Tom Cruise (50), hevder amerikanske medier at «Dawson's Creek»-stjernen er i ferd med å svinne hen.

- Hun er bare skinn og bein, skriver magasinet In Touch Weekly ifølge ShowbizSpy.
 
Skuespilleren skal angivelig føle seg «herset med, forfulgt av og stresset av Scientologer».

På magasincoveret har In Touch Weekly to bilder av Katie Holmes kledd i en halterneck-topp med åpen rygg. På det ene bildet holder hun armene rundt datteren Suri (6) mens hun bærer henne, slik at knoklene og senene på ryggen hennes fremheves.

Disse ble tatt i New York torsdag forrige uke, da 33-åringen var på utflukt med datteren og noen venner til Alice's Tea Cup. Men både på øvrige bilder fra venneutflukten, og fra besøket i Central Park Zoo med bestemor Kathleen Holmes og datteren denne uken, ser «Jack & Jill»-skuespilleren veltrent - men sunn og avslappet ut.

Å skille seg fra en av Hollywoods største stjerner, som dessuten har en viktig posisjon i Scientologi-kirken, har neppe vært en lett avgjørelse for Katie Holmes. Men den sjarmerende skuespilleren, som denne uken sikret seg primær omsorgsrett for datteren, ser ut til å klare seg relativt godt.

En kilde har uttalt at hun er svært fornøyd med skilsmisseoppgjøret, mens andre kilder mener at Holmes' «bakholdsangrep» på sin innflytelsesrike eksmann vitner om stålkontroll og sterk handlingsvilje.

Så det kan bli interessant å se om «Batman Begins»-skjønnheten fortsetter å «svinne hen» - eller om hun vil bli stående på egne, veltrente ben...

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2[email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Saksøker Bieber for hørselsskader  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer