- Hun er bare helt sykt vakker

Nå avslører den nygifte artisten at han snart vil ha barn. Se video fra bryllupet!

SEOGHØR.NO: For drøye ni år siden møtte artist Gaute Ormåsen (32) sin store kjærlighet i livet, Marie Enoksen (29). I 2012 forlovet de seg, og lørdag ble paret endelig et ektepar etter en svært romantisk vielse i Trefoldighetskirken i Arendal.

- Jeg er en veldig lykkelig mann nå. Det var utrolig fint, men det blir det jo når man kjenner bare gode folk, sier Gaute Ormåsen til Se og Hør på kirketrappa umiddelbart etter at vielsen var over.

LES MER:  I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer og se flere bilder fra Gaute Ormåsens bryllup. Foto: Se og Hør
LES MER: I nyeste nummer av Se og Hør Weekend kan du lese mer og se flere bilder fra Gaute Ormåsens bryllup. Foto: Se og Hør Vis mer

- Veldig følsom
Det ferske ekteparet bor til daglig sammen i Oslo. Marie jobber som ingeniør, og er opprinnelig fra Arendal.

Les mer og se flere bilder fra bryllupet i Se og Hør Weekend, som er i salg nå.

Stor fest
Etter vielsen dro brudeparet videre til den store festen, som ble holdt på Strand Hotell Fevik. Dit kom også om lag 120 inviterte gjester, deriblant artist og tidligere A1-medlem Christian Ingebrigtsen (37) og den svenske artisten Cecilia Vennersten (43). Både Ingebrigtsen og Vennersten sang også i bryllupet.

32 år gamle Gaute, som i tillegg til «Idol» tidligere også har deltatt i «Melodi Grand Prix», var fra seg av beundring for den nydelige bruden han hadde ved sin side.

- Det er helt sykt hvor vakker hun er! For å si det sånn: Jeg angrer ikke på dette. Ikke i det hele tatt, medgir han lattermildt, før paret hastet videre til festen i en stilig, hvit Tesla.

I bryllupet var også Gautes to nieser, Selma (2) og Joanna (6) til stede. Nå avslører den tidligere «Idol»-deltageren at egne barn ikke ligger veldig langt fram i tid.

- Vi håper å få barn innen et år eller to. Drømmen er å få like fine barn som niesene mine, erkenner han til Se og Hør.

HASTET VEKK: Gaute og Marie ble fraktet i en snerten, hvit Tesla til bryllupsfesten. Festen ble hold på Strand Hotell Fevik.
HASTET VEKK: Gaute og Marie ble fraktet i en snerten, hvit Tesla til bryllupsfesten. Festen ble hold på Strand Hotell Fevik. Vis mer

I skrivende øyeblikk befinner paret seg på bryllupsreise i Italia.

LES OGSÅ: Gaute Ormåsen er forlovet