SNAKKER IKKE MED FAMILIEN: Anna Anka har svært lite kontakt med sin svenske adoptivforeldre. Ifølge Anka er moren rett og slett for dum.  Foto: STELLA PICTURES
SNAKKER IKKE MED FAMILIEN: Anna Anka har svært lite kontakt med sin svenske adoptivforeldre. Ifølge Anka er moren rett og slett for dum. Foto: STELLA PICTURESVis mer

- Hun er bare for dum

Derfor har ikke Anna Anka snakket med moren på 24 år...

SEHER.NO: Anna Anka (39) har blitt superstjerne i Norge og Sverige takket være rollen i realityserien «Svenske Hollywoodfruer», som vises på TV3.

39-åringen er en av flere svenske kvinner som lever et liv i sus og dus i filmbyen, og har gjennom ekteskapet med eksmannen, musikkmogul Paul Anka, rukket å bli en svært rik kvinne.

Livet har imidlertid ikke bestandig vært lett for Anka, som ble adoptert fra Polen av sine svenske adoptivforeldre allerede som baby.

I et ferskt intervu med kvinnebladet Kamille forteller 39-åringen at oppveksten hennes var preget av fraværende foreldre som drakk seg fulle og egentlig ikke brydde seg spesielt mye om henne.

Dette førte tilslutt til at hun pakket sakene og forlot adoptivfamilien allerede som 15-åring.

- Jeg vil ikke at noen skal oppleve den barndommen jeg hadde. Huff, det var fælt. Men jeg er ikke bitter, jeg har liksom alltid visst at jeg må klare meg selv. Egentlig har det bare hjulpet meg til å bli ekstremt selvsikker, sier hun til Kamille.

Anka har hatt svært lite kontakt med adoptivfamilien siden hun forlot dem den gang, og gikk heller ikke i farens begravelse i fjor sommer.

Moren har hun også svært lite positivt å si om, og ifølge Anka har hun ikke snakket med henne på 24 år.

- Jeg så i en avis at hun hadde sagt noe om at jeg ikke lar henne treffe barnebarna. Det høres ut som om jeg har hindret henne i å komme, men sannheten er at hun aldri har tatt kontakt. Vi har ikke hatt noe med hverandre å gjøre siden jeg var 15 år. Hun er bare for dum, sier hun.

«Svenske Hollywoodfruer» sendes på TV3 mandager kl. 20.30! Se Seher.nos TV-guide her.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Jeg har ikke hatt ordentlig sex på sju år