VEKKER ALLTID OPPSIKT: Lady Gaga har fått mye oppmerksomhet for sin spesielle stil, som her, da hun dukket opp på ACE Awards i New York i november. Foto: All Over Press
VEKKER ALLTID OPPSIKT: Lady Gaga har fått mye oppmerksomhet for sin spesielle stil, som her, da hun dukket opp på ACE Awards i New York i november. Foto: All Over PressVis mer

Hun er årets verst kledde

- Stilen varierer fra latterlig til rett og slett skremmende...

SEHER.NO: Lady Gaga, eller Stefani Joanne Angelina Germanotta (23) som hun egentlig heter, har det siste året blitt en av verdens mest ettertraktede popstjerner.

Popkometen har utrettet enormt mye i 2009, og gått til topps på hitlistene med låter som "Poker Face" og "Just Dance", samt for mange blitt et stort moteikon.

23-åringen har blitt like kjent for sine mange spesielle antrekk som for musikken sin, men ikke alle setter like stor pris på artistens oppfinnsomme klesstil...

Nå har nemlig amerikanske Fox News kåret artisten til 2009s verst kledde kvinne.

- Mens vi setter pris på engasjementet hennes for spesiell mote, så varierer den talentfulle sangerinnens stil fra latterlig til rett og slett skremmende, skriver Fox News.


Fansen er vant til å se Lady Gaga iført alt fra gjennomhullete thights til trill runde briller, hvitt hår og svært vågale sceneantrekk, og artisten har også blitt kledd opp av den fargerike, norske designeren Fam Irvoll.

Foruten sine dansehits og spesielle antrekk, er den platinablonde artisten imidlertid like kjent for sine sexvaner og sin fortid som stripper. I sommer opptrådte hun blant annet ved Manchester Acedemy, hvor hun viste rumpa til publikum...

En av de mer heldige kjendisene, er "Gossip Girl"-stjernen Blake Lively, som Fox har valgt å kåre til 2009s best kledde stjerne.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Her blir hun Lady "Gossip Girl"