- Hun er årets kvinne

Artisten Katy Perry hadde størst grunn av alle til å juble på Elle Style Awards. Se de flotteste antrekkene fra den røde løperen!

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Glam-faktoren var høy på den røde løperen under Elle Style Awards i London tirsdag kveld. Hvert år deler motemagasinet ut priser til de som har markert seg i underholdningsverdenen og stjernene hadde lagt inn ekstra innsats før de entret den røde løperen.

Elle hedret popstjernen Katy Perry med prisen for årets kvinne og «Roar»-sangeren tok imot prisen i en kremfarget blomstrete kjole fra Vivienne Westwood. Prisen ble overrakt av den australske sangeren Kylie Minogue som var pyntet i en kort sort kjole som viste hennes smekre ben.

Kast terning på kjolene nederst i saken!

Fikk pris etter comeback

«Harry Potter»-stjernen Emma Watson ble kåret til årets skuespiller og skilte seg ut i en leken kjole med en gigantisk sløyfe signert Giambattista Valli. Hun ble gratulert av supermodellen Cara Delevingne, som nylig bekreftet sitt forhold til Michelle Rodriguez, og popstjernen Ellie Goulding.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer