Hun er årets badedrakt-modell

Og skjønnheten får norsk selskap i Sports Illustrateds prestisjetunge bikini-utgave.

SMILTE BREDT: Kate Upton hadde all grunn til å smile da det mandag ble kjent at hun pryder forsiden til årets badedrakt-utgave av bladet Sports Illustrated. Foto: All Over Press
SMILTE BREDT: Kate Upton hadde all grunn til å smile da det mandag ble kjent at hun pryder forsiden til årets badedrakt-utgave av bladet Sports Illustrated. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Hvert år knyttes det stor spenning til hvilken modell som får æren av å pryde forsiden til den populære bikiniutgaven av bladet Sports Ilustrated.

Som i fjor ble årets heder delt ut på TV-programmet til den populære talkshow-verten David Letterman og det var det var den 19 år gamle Kate Upton som mandag kunne smile bredest, da hemmeligheten ble avslørt.

Dette er hennes første cover i Sports Illustrated, men den amerikanske jenta var også med i bladet i fjor, da Cristiano Ronaldos kjæreste Irina Shayk prydet forsiden.

Også Norge er representert i bladet ved halvt norske Christine Teigen. 26-åringen ble gratulert av sin popstjerne-kjæreste John Legend over hans Twitter-side. Også Teigen har blitt fotografert for Sports Illustrated tidligere.

«Happy Valentine til meg. Miss Chrissy Teigen i swimsuit-utgaven av Sports Illustrated»- skriver han han tirsdag.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Blir ikke Mrs. Legend

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer