- Hun er åpenbart ikke av denne verden

Supermodell Elle Macpherson gir alle hakeslepp med ferskt bikinibilde.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den verdenskjente modellen fylte 50 år i mars, og den australske skjønnheten ser fortsatt fantastisk ut.

I fjor sommer bedyret Elle Macpherson imidlertid at hun ville slutte å vise seg i bikini, men denne uken dukket «The Body» igjen opp i all sin prakt, på supermodellens Twitter-profil.

Det oppsiktsvekkende bildet viser Macpherson, som lett kunne blitt forvekslet med en av de 20 år yngre Victoria's Secret-modellene, poserende på et yachtdekk foran et azurblått hav ved den italienske Riviera.

Tobarnsmoren er iført en liten, grå trekantbikini og en åpen treningsjakke med hette, slik at den veltrente magen og de slanke, tilsynelatende milelange beina kommer til sin rett.

Foto: Elle Macpherson/ Twitter
Foto: Elle Macpherson/ Twitter Vis mer

Den helsebevisste og treningsglade 50-åringen har tidligere gitt sin aktive livsstil mye av æren for at hun holder seg så godt.

«Super greens... etter supersvømming», twitret hun til bikinibildet. På bildet holder hun altså et glass med grønn drikke, trolig den nye helsedrikken Super Elixir, som hun lanserte tidligere i år.

Utenomjordisk flott

Utenlandske medier har allerede uttrykt sin begeistring over Twitter-bildet, som noen tolker som en promotering av superdrikken. Flere av leserne til britiske Daily Mail, som har omtalt bikinibildet, skryter den flotte 50-åringens kropp opp i skyene.

«Hun ser bedre ut enn mange kvinner som er halvparten så gamle som henne», «Wow, hun har bedre kropp enn meg og jeg er 21!» og «hun ser bokstavelig talt ut til å være 25, ikke 50. Utrolig!», er noen få av leserkommentarene til artikkelen.

Også amerikanske TMZ har fått hakeslepp av bildet, som de humoristisk omtaler som et bevis for at Elle Macpherson må være utenomjordisk.

«Åpenbart ikke fra denne planeten... HUN ER 50!!!!», skriver nettstedet i tilsynelatende vantro.

Supermodellen, som i fjor sommer giftet seg med milliardærkjæresten Jeff Soffer, nyter sommerdagene på en yacht i Middelhavet og har blant annet vist seg i bikini ved øya Sardinia de siste dagene, skriver Daily Mail.

LES OGSÅ: Det er befriende å være gift

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer