SJOKKBILDER: Orlando Blooms modellkjæreste Miranda Kerr har fått fansen til å bekymre seg for hennes helse, etter at hun viste seg i en radmager utgave i Sydney torsdag. Foto: All Over Press
SJOKKBILDER: Orlando Blooms modellkjæreste Miranda Kerr har fått fansen til å bekymre seg for hennes helse, etter at hun viste seg i en radmager utgave i Sydney torsdag. Foto: All Over PressVis mer

- Hun er altfor tynn

Nye bilder av toppmodellen ryster fansen.

SEHER.NO: Australske Miranda Kerr (26) har i flere år gjort suksess som en toppmodellene til undertøysmerket Victoria's Secret, og fått mye skryt for sin sunne image.

Men nå frykter fansen at den mørkhårete skjønnheten - som ligger på 10. plass på lista over verdens mest-tjenende modeller - er i ferd med å ødelegge helsen med slanking, i et forsøk på å lykkes som modell for designerkjoler.

Under en fotoshoot for bladet Grazia i Sydney torsdag fikk nemlig de forbipasserende se en langt magrere utave av Miranda enn de er vant til.

- Hun er altfor tynn, skriver kjendisbloggen Socialitelife, mens den britiske avisen er en av flere medier som kaller henne "sjokkerende tynn".

Tidligere denne uken sa Miranda i et epost-intervju med Seher.no at hun er en stortilhenger av naturlig skjønnhet, i forbindelse med at hun lanserte sin egen hudpleieserieKora.

Det handler om naturlig skjønnhet, sa hun om reklameplakaten, hvor hun stiller opp naken.

Men den britiske avisen Daily Mail hevder det ikke er mye naturlig over stjernens nye kroppsfasong.

- Hun er knapt gjenkjennelig. Det ser ut til at hun har gått dramatisk ned i vekt for å klare det nærmest umulige spranget fra kommersiell modelljobbing til couture-mote, skriver avisen.

Tidligere denne måneden var Miranda - sammen med sin berømte filmstjerne-kjæreste Orlando Bloom - i Paris forå gå på catwalken for designeren  Balenciaga.

Men tidligere er det kun Leonardo DiCaprios modell-eksjæreste Gisele Bündchen som ifølge Daily Mail har klart å ta steget fra den ene del av moteverdenen til den andre.

Nå spør de om Miranda er i ferd med å ødelegge hele sin blomstrende karriere i forsøket på å slå igjennom på catwalken...
 
LES OGSÅ: Derfor kler Miranda seg naken