FRA SUNN TIL USUNN: - Hun vil legge på seg, hun føler seg veldig usunn, sier en venn av Cheryl.
FRA SUNN TIL USUNN: - Hun vil legge på seg, hun føler seg veldig usunn, sier en venn av Cheryl.Vis mer

- Hun er altfor tynn

Men nå har Cheryl bestemt seg for å legge på seg.

SEHER.NO: Etter å ha sjokkert fansen med sin radmagre kropp under finalen av "X Factor" for noen uker siden, har Girls Aloud-stjernen Cheryl Cole (25) nå bestemt seg for at hun må legge på seg.

For mens andre prøver å gå ned i vekt etter julens fråtsing, har popstjernen bestemt seg for at hun må legge på seg minst 3 kilo, skriver Daily Mail.

Flere hundre fans skal angivelig ha skrevet meldinger til 25-åringen etter å ha sett hennes superslanke ramme under "X Factor", og Cheryl er svært opptatt av at hun ikke skal være et dårlig forbilde.

- Cheryl så på showet og syntes hun så grusomt usunn ut. Hun er nå en størrelse 34-36, men ønsker å være en 36-38. Men hun vil ikke legge på seg ved å spise junk, hun har lyst til å gjøre det på en så sunn måte som mulig, forteller en venn av popstjernen. 

25-åringen skal angivelig ha vært i kontakt med flere kostholdseksperter om råd for vektøkning.

- Hun har ansatt en kostholdsekspert som skal sørge for at hun spiser mye sunne karbohydrater som fullkornsbrød, ris og poteter, forteller kilden videre.

Cheryl har gått dramatisk ned i vekt det siste året etter at det i fjor vinter ble kjent at ektemann Ashley Cole (28) hadde vært utro med den 22 år gamle frisøren Aimee Watson.

I tillegg har popstjernen vært på lanseringsturné med Girls Aloud i forbindelse med deres siste plate "Out of Control".

I august innrømmet hun også at hun ofte føler seg usikker når det gjelder kroppen sin, og har dager der hun føler seg feit.

- Det hender at jeg må skifte tre eller flere ganger før jeg forlater huset. Det kan være hormoner, dårlig hårdag eller at jeg føler meg feit og kvisete. Jeg har alt det der, sa hun den gang.

I tillegg sa hun at hun hater beina sine...

- Jeg er forferdelig. Jeg hater beina mine. Ikke det at jeg har så mye av de, men det er det jeg ikke liker, så jeg forsøker å skjule dem når jeg kler meg, sier hun.

Den kjente britiske feministen Germaine Greer sa nylig at Cheryl er for tynn til at hun burde være et forbilde for unge kvinner:

- Det er ikke nok av henne, hun er for tynn!

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: - Hva har skjedd med Cheryl?