Joakim Hykkerud forlovet:

- Hun er alt jeg trenger i livet

Håndballstjernen Joakim Hykkerud avslører forlovelse.

FORLOVET: Joakim Hykkerud og hans kjæreste gjennom to år er forlovet. Foto: Privat
FORLOVET: Joakim Hykkerud og hans kjæreste gjennom to år er forlovet. Foto: Privat Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Sommeren for snart to år siden kunne den norske håndballstjernen Joakim Hykkerud (34) avsløre at han hadde funnet lykken med Camilla Groth (25). Siden den gang har han delt en rekke bilder med sin utkårede i sosiale medier, og onsdag denne uka avslører han at de nå skal ta forholdet et stort steg videre.

Hykkerud har nemlig fridd til Groth - og hun sa ja.

Overfor Se og Hør forteller håndballspilleren at han er både glad og stolt og at kjæresten kom inn i livet hans for litt over to år siden og har gjort noe med ham.

View this post on Instagram

And she said YES❤️💍

A post shared by Joakim Andre Hykkerud (@hykkers) on

- Hun er alt det jeg trenger i livet, og hverdagen med henne er aldri kjedelig, sier han.

På spørsmål om hvordan frieriet utspilte seg, forteller 34-åringen at hans nå ferske forlovede er glad i naturen og at det derfor ble naturlig å gjøre det der.

- Vi gikk en tur opp til Eikeskar som er et utsiktspunkt i Notodden, og som er et sted som betyr mye for oss, forteller han, og fortsetter:

- Camilla, Noah (Hykkeruds sønn journ.anm.), hunden vår Lexie og jeg gikk en kveldstur opp dit. Jeg hadde bestemt meg for at frieriet skulle være i naturlig setting, så hun ble veldig overrasket.

ROMANTISK: Hykkerud fridde i naturen og fikk ja. Foto: Privat
ROMANTISK: Hykkerud fridde i naturen og fikk ja. Foto: Privat Vis mer

Møttes etter kamp

Hykkeruds utkårede jobber som politi, og da Se og Hør snakket med dem i forbindelse med at de hadde blitt et par, kunne 34-åringen avsløre at sønnen hans fra et tidligere forhold lenge hadde mast om at pappa burde få seg ny kjæreste.

- Da jeg møtte Camilla, og det begynte å bli seriøst, omtalte jeg henne som en venn i lang tid. Vi fortalte sønnen min at vi hadde blitt kjærester for tre uker siden, og han tok det veldig fint. Han hadde nok skjønt det lenge før vi sa det, sa håndballproffen for snart to år siden.

FORLOVET: Den svenske toppbloggeren Angelica Blick skal gifte seg med sin kjæreste gjennom flere år, André Bånghäll. Video: @angelicablick. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

Paret traff hverandre under tilfeldige omstendigheter i Hykkeruds hjemby Notodden, en sein kveld etter kamp i Drammen.

- Kompisgjengen min var ute og tok noen øl, så jeg dro innom for å si hei før jeg stakk hjem. Det var da jeg så henne for første gang, fortalte han, og fortsatte:

- Hun var egentlig ikke så interessert i å snakke med meg. Det var et raskt hei, og så fikk jeg ikke så mye mer napp, kan du si. Noen dager etterpå mannet jeg meg opp til å sende henne en melding. Vi møttes deretter igjen i februar, da vi dro på vår første date.

LES OGSÅ: - Vi er så spente

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer