PRØVDE Å SMILE: Demi Moore prøvde å holde en tapper fasade da hun i oktober møtte opp på premierefesten til sin nye film «Margin Call». Men det er tydelig at påstandene om en affære fra ektemannen Ashton Kutchers side har gått hardt inn på hen Foto: All Over
PRØVDE Å SMILE: Demi Moore prøvde å holde en tapper fasade da hun i oktober møtte opp på premierefesten til sin nye film «Margin Call». Men det er tydelig at påstandene om en affære fra ektemannen Ashton Kutchers side har gått hardt inn på hen Foto: All Over Vis mer

- Hun er alarmerende tynn

Ekteskapsprisen har satt kraftig preg på Demi Moore.

Publisert
SEHER.NO:  Filmstjernen Demi Moore (48) har hatt en av sitt livs verste nedturer etter at hennes ektemann - skuespilleren Ashton Kutcher (33)  - ble anklaget for utroskap med en 22 år gammel kvinne.

Siden skandalen ble kjent i september har Demi Moore kun vist seg offentlig ved noen få anledninger og de som har møtt henne har reagert på at hun bare blir tynnere og tynnere.

Nettsiden Radaronline.com, som søndag tok bilde av «GI Jane»-skuespilleren utenfor en skjønnhetssalong, skriver i dag at Demis kropp nå er så tynn at de frykter for hennes helse, hvis hun ikke legger på seg.

- Hun er alarmerende tynn. Det er åpenbart at Ashtons affære er en stor byrde for henne, skriver nettstedet.

TV-stjernen Joan Rivers ga også uttrykk for sin bekymring på nettstedet Twitter, etter å ha truffet Demi i oktober.

- Demi Moore var på flyet mitt fra NY til LA i går kveld. Hun er skummelt tynn. Veldig trist å se...

Også Rob Kardashian, broren til Kardashian-søstrene, frykter for Demis helse.

- Jeg så henne i NYC forrige måned! Ikke bra! skrev han i oktober på sin Twitter-side.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Ashton nekter å fjerne gifteringen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer