Brad Pitt:

- Hun er akkurat det han ser etter

Brad Pitt har møtt den australske tv-profilen Renée Bargh flere ganger. Nå skal det ha oppstått søt musikk mellom dem.

ROMANSERYKTER: Brad Pitt har møtt den prisvinnende tv-verten Renée Bargh på den røde løperen flere ganger. Nå hevder flere at det ligger mer bak den varme tonen mellom de to. Foto: NTB Scanpix
ROMANSERYKTER: Brad Pitt har møtt den prisvinnende tv-verten Renée Bargh på den røde løperen flere ganger. Nå hevder flere at det ligger mer bak den varme tonen mellom de to. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er lite det spekuleres så heftig på som kjærlighetslivet til flere av verdens største stjerner. Over de siste 15 årene har blant andre Brad Pitt (56) vært offer for en rekke romanserykter, og han har blitt koblet til både den ene og den andre etter ekteskapet med Jennifer Aniston (51) tok slutt i 2005, og ekteskapet med Angelina Jolie (44) i 2016.

Senest i begynnelsen av mai ble han koblet til «Arrested Development»-stjernen Alia Shawkat (31) etter at duoen hadde tilbrakt mye tid sammen i rundt en måned.

Rykter eller ei, det kan i hvert fall se ut til at den påståtte romansen var av det heller kortere slaget. For nå skal det nemlig ha oppstått søt musikk mellom Brad og den australske journalisten og prisvinnende tv-verten Renée Bargh (33).

- Ser gladere ut

Duoen har møttes en rekke ganger på den røde løperen ettersom hun blant annet jobber for EXTRA TV, og samtlige har bitt seg merke i den flørtete tonen mellom de to.

NY FLAMME?: TV-profil og journalist Renée Bargh blir pekt ut som Brad Pitts nye flamme. Foto: NTB Scanpix
NY FLAMME?: TV-profil og journalist Renée Bargh blir pekt ut som Brad Pitts nye flamme. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den australske skjønnheten har delt flere bilder med 56-åringen på Instagram hvor hun har nesten 100 000 følgere , og i kommentarfeltet blir det stadig påpekt hvilket pent par de hadde vært om det faktisk var realiteten.

«Han ser gladere ut for å se deg enn du ser ut til å være for å møte ham. Og du ser ganske glad ut», skriver en følger under et bilde av duoen.

«Brad og Renée. Høres ut som en god idé synes jeg», skriver en annen.

«Aniston-fan»

Renée Bargh jobber som programleder både i USA og Australia, i henholdsvis EXTRA TV og The Voice Australia. Hun har intervjuet flere av verdens største stjerner, og skal også ha en god tone med Brads ekskone, Jennifer Aniston.

Sistnevnte har også figurert flere ganger på 33-åringens Instagram-profil etter intervjuer og fra den røde løperen.

Ifølge The Mirror er imidlertid dette langt fra første gang Brad har blitt koblet til den australske tv-profilen, og flere kilder hevder at hun er akkurat det 56-åringen ser etter i en dame.

- Det er ikke ofte Brad åpner seg så mye på den røde løperen som han gjorde med Renée. Så det faktum at han sto der så lenge er et tegn på at han er imponert over henne, sier kilder nær stjernen.

I fjor høst lo Renée bare av ryktene om henne og skuespilleren, og hevdet at hun ikke har satt fart på ryktebørsen. I ettertid har hun imidlertid verken avkreftet eller bekreftet noe rundt romanseryktene.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Satte fyr på nettet

Duoen har blitt fotografert sammen blant annet under premieren på «Ad Astra» i september, men også under SAG Awards i januar i år. På sistnevnte utdeling var det derimot av helt andre grunner Brad Pitt skapte overskrifter internasjonalt.

Etter utdelingen florerte det nemlig med helt ferske bilder av ham og Jennifer, som begge hadde vunnet hver sin pris. Ifølge fotografen som foreviget øyeblikket, Emma McIntyre, fotograf for Getty, var møtet mellom det tidligere stjerneparet veldig rørende og det var tydelig at de har kjent hverandre i mange år.

KONGELIG STIKK: Prestisjetunge British Academy Film Awards (BAFTA) gikk av stabelen natt til mandag. Brad Pitt kom i en takketale med et humoristisk stikk til den britiske kongefamilien. Slik reagerte Prins William. Video: NTB Scanpix og Dagbladet TV Vis mer

LES OGSÅ: - Brad ropte på henne

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer