Hun er 74 år!

Dyan Cannon er nok Los Angeles' sprekeste senior.

FORTSATT FLOTT: Skuespilleren Dyan Cannon er 74 år gammel, men har holdt utseende vedlike.  Foto: All Over Press
FORTSATT FLOTT: Skuespilleren Dyan Cannon er 74 år gammel, men har holdt utseende vedlike. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespilleren Dyan Cannon ser langt i fra så gammel ut som hennes 74 år skulle tilsi. Nylig var den spreke blondinen på basketballkamp i Los Angeles, der hun stjal all oppmerksomheten fra de sporty gutta. Cannon så svært flott ut i knehøye støvletter, og en fargerik «Lakers»-jakke.

- Jo eldre jeg blir, desto bedre blir livet mitt – og nå er det absolutt på topp, sier Cannon i et intervju med carygrant.net. 


74-åringen har spilt i mange filmer i løpet av sin karriere, men er kanskje best kjent som dommeren Jennifer «Whipper» Cone i TV-serien «Ally McBeal».

Cannon har også vært gift med den legendariske filmhelten Carry Grant, og paret fikk et barn sammen. Tidligere i år skrev hun boken «Dear Cary»,  om deres turbulente ekteskap.
 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Dette er tidenes stilikon  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer