Britney Spears:

Hun er 35 - han er 23

Etter at hun sverget på at hun var ferdig med menn, falt popstjernen for en muskelbunt.

BIG IN JAPAN: Britney jublet på Instagram over at hennes nye kjæreste Sam Asghari tok turen til Japan for å besøke henne. Foto: Skjermdump fra Instagram.
BIG IN JAPAN: Britney jublet på Instagram over at hennes nye kjæreste Sam Asghari tok turen til Japan for å besøke henne. Foto: Skjermdump fra Instagram. Vis mer

(Se og Hør): Britney Spears (35) har ikke hatt et langvarig hell i kjærlighet. Tobarnsmoren har hatt en lang rekke av seriøse forhold, men alle bruddene fikk henne til å gi opp troen på kjærligheten.

- Jeg er ferdig med menn, avslørte hun da hun gjestet James Cordens «Carpool Karaoke» i august i fjor.

VELTRENT: Sam er amerikansk med persiske aner, jobber som fitnessmodell og vil bli skuespiller. Foto: Skjermdump fra Instagram
VELTRENT: Sam er amerikansk med persiske aner, jobber som fitnessmodell og vil bli skuespiller. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Det kan hende jeg tungekysser noen igjen. Men jeg kommer aldri til å gifte meg mer. Jeg er ferdig med ekteskapet, slo hun fast.

Søt musikk

Men skjebnen ville det annerledes.

Da Britney spilte inn den dristige videoen til singelen «Slumber Party» i oktober, ble hun truffet av Amors piler igjen - og Britney falt pladask for fitnessmodellen Sam Asghari (23) som var motspilleren hennes.

De siste månedene har forholdet vokst seg stadig sterkere, og nå er det ingen tvil om at de er et par.

Nylig tok 23-åringen turen til Japan for å hilse på Britney som for tiden turnerer i Asia. Da passet hun på å legge ut et koselig Instagram-bilde av at de er på shopping.

Britney har to barn fra et tidligere forhold, Sean Preston (11) og Jayden James (10). Og hun har lenge vært tydelig på at hun virkelig lengter etter å bli mamma igjen.

- Jeg vil så gjerne ha flere. Tre. Men så var det det med å finne en mann, da.., sa hun på «Carpool Karaoke».

My children just adored this aquarium 🐠🐋🐟

Et innlegg delt av Britney Spears (@britneyspears)

Nytt bryllup?

Nå er mannen i boks - og ifølge magasinet Life&Style går det mot bryllup igjen.

- Britney har planlagt å kjøpe ringen sin selv og fri til Sam, forteller en kilde til magasinet.

Sier Sam ja, må også Britneys pappa bli spurt. Han har nemlig vært datterens verge siden hun fikk et kraftig sammenbrudd i 2007.

- Hvis bryllupsklokkene ringer blir det barn med en gang etterpå. Britney har det travelt, sier kilden til Life&Style.

LES OGSÅ: Nå svarer eksen på Khloés babyløgn