Hun er 25 - han er 46 år!

Peter Lennartsson og Pia Haraldsen blåser i aldersforskjellen på 21 år.

PARTY, PARTY: Pia og Peter er blitt kjente utelivsprofiler både i Norge og Sverige.
PARTY, PARTY: Pia og Peter er blitt kjente utelivsprofiler både i Norge og Sverige. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fra kronprins til partyprins!

Han er en kjenning i Stockholms partymiljø, hun er en gjenganger i norsk presse. Nå er Peter Lennartsson (46) og Pia Haraldsen (25) et par.

SLADDER PÅ MOBILEN: Sjekk her!I et intervju med Svensk Damtidning snakker Stureplansprofilen Peter ut om forholdet til TV2-programlederen.

- Vi traff hverandre for noen måneder siden under en middag på den fasjonable restauranten Nodee i Oslo. Blant gjestene var også kronprinsparet Mette-Marit og Haakon, forteller 46-åringen.

Men Peter trodde bare Pia var en vanlig norsk jente. Han visste ikke at hennes tidligere stefar er dronning Sonjas nevø.

- Da vi møttes visste jeg ikke at hun var i slekt med dronning Sonja. Det fikk jeg greie på da jeg var på vei hjem til Sverige. Da ringte Pia og fortalte at vi var blitt fotografert sammen av norsk paparazzi.

LES: Hefners drømmedame

SE: Monacos nye bikinipike

HØR: Vivi prekær

Peter har tidligere vært sammen med Helena Stenbäck - en tidligere Frøken Sverige. Pia er mest kjent for sitt forhold til Luxembourgs kronprins Guillaune. Peter, som har den eksklusive interiørbutikken Vicco på Ôstermalm i Stockholm, avslører at han og Pia ofte oppsøker både norske og svenske partykretser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer