- Hun elsket de dagene hvor sykehusklovnene kom

Geir Lippestads avdøde datter hadde stor glede av klovnene da hun var innlagt. Nå kan flere syke barn få muntert besøk med den nye sponsede bilen fra Renault. Se video!

SEOGHØR.NO: Som styreleder for Sykehusklovnene, som i fjor fikk Wenche Foss' ærespris, har Geir Lippestad (50) hatt organisasjonen som sitt hjertebarn i flere år. 

Den profilerte advokaten har selv erfart hvor viktig det er for syke barn å få litt humor og glede i hverdagen når de er på sykehus.

50-åringens eldste datter Rebekka var født med en alvorlig muskelsykdom, og var innlagt på sykehus i lengre perioder. Hun døde for snart to år siden – kun 17 år gammel.

Rebekka hadde stort utbytte av å få besøk av Sykehusklovnene, og både advokaten og organisasjonen er derfor sterkt engasjert i å få utvidet dette tilbudet. 

Saken fortsetter under bildet. 

VIKTIG ARBEID: Styreleder Geir Lippestad og daglig leder Kristin Zachariassen takket på vegne av organisasjonen da Sykehusklovnene ble tildelt Wenche Foss ærespris i fjor.  Foto: Henning Jensen
VIKTIG ARBEID: Styreleder Geir Lippestad og daglig leder Kristin Zachariassen takket på vegne av organisasjonen da Sykehusklovnene ble tildelt Wenche Foss ærespris i fjor. Foto: Henning Jensen Vis mer

Gleden var derfor stor da Sykehusklovnene ble overrasket med en splitter ny spesialdekorert elbil av merket Renault Zoe. Sammen med klovnene Fjups og Señor Cocodrilo Barracuda, takket Lippestad bilfabrikanten Renault for at organisasjonen nå kommer enda et skritt nærmere målet om å nå alle barn på norske sykehus.  

- Jeg har jo hatt en datter som har ligget veldig mye på sykehus, og hun elsket de dagene hvor Sykehusklovnene kom. Det gjorde dagen hennes rik og var noe hun gledet seg til i en ellers tøff dag på sykehuset, sa Geir til Seoghør.no.

Se intervjuet i videoen øverst i saken - og les mer i ukens Se og Hør!

LES OGSÅ: Velger omstridt prest til vielsen