TUNGT: Jessica har hatt det tøft etter at Tony Romo dumpet henne dagen før bursdagen hennes. Nå ryktes det imidlertid at hun ønsker å gjenforenes med eksen. Foto: Stella Pictures
TUNGT: Jessica har hatt det tøft etter at Tony Romo dumpet henne dagen før bursdagen hennes. Nå ryktes det imidlertid at hun ønsker å gjenforenes med eksen. Foto: Stella PicturesVis mer

- Hun elsker fremdeles Nick

Men popstjernen er redd for at eksmannen ikke vil gi henne en ny sjanse...

SEHER.NO:  Det har snart gått en måned siden det ble kjent at forholdet mellom popbabe Jessica Simpson (29) og quarterback-kjæresten Tony Romo (28) hadde tatt slutt.

Kun uker før bruddet, kom det i tillegg frem at Jessicas eksmann, Nick Lachey (35), og hans kjæreste Vanessa Minillo (27) også hadde endt deres forhold.

Dermed startet ryktene om en  eventuell gjenforening mellom de to eksene.

Lachey på sin side har gått ut og nektet for at de to kommer til å bli et par igjen.

- Jeg synes det er en morsom historie, men det er veldig lite sannhet i det. Jeg har selvsagt hørt om bruddet og ønsker henne det beste, slik jeg alltid har gjort. Bortsett fra det, er det egentlig ikke så mye å si. Jeg har ikke snakket med henne på to år. Jeg ønsker henne lykke, og det er der det slutter, uttalte han nylig til FemaleFirst.

Men ifølge OK! er ikke Jessica klar for å gi opp eksmannen med det første, ettersom hun vet at Nick er den rette for henne.

- Nick er den Jess visste hun burde være sammen med, men de var for unge og de ble plutselig kjendiser og de klarte ikke å henge med på alt som skjedde rundt dem, forteller en venn av "Newlyweds"-stjernene som skilte lag i 2005.

Ifølge kilden har popbaben fremdeles et lite ønske om at eksmannen skal gi henne en ny sjanse.

- Jess er ikke sikker på om Nick vil gi henne en ny sjanse, men hun har virkelig lyst til å være venn med ham. Hun sier at en del av henne fremdeles elsker Nick, forteller kilden til OK!.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Nå får du se mer av Jessica