Hun elsker å være naken

- Jeg har nesten aldri på meg klær...

KASTER GJERNE KLÆRNE: Anna Paquin liker å være naken på TV. Foto: Fra TV-serien
KASTER GJERNE KLÆRNE: Anna Paquin liker å være naken på TV. Foto: Fra TV-serien Vis mer
SEHER.NO: "True Blood"-stjernen Anna Paquin (27) hevder mange synes det er rart når hun kler av seg på TV-skjermen, noe hun støtt og stadig gjør.

Paquin ble nemlig svært kjent som 11-åring, for hennes skuespillerprestasjoner i "The Piano". Nå hevder hun at hun liker godt å være splitter naken, men forstår at det kan være vanskelig for enkelte å stoppe og tenke på henne som en søt barnestjerne.

- Det har vært en gradvis utvikling for meg. Det er sannsynligvis rart for noen å se på, spesielt hvis de fortsatt ser på meg som en barnestjerne, men det er ikke rart for meg, sier hun ifølge Female First.

- Garderoben min er nydelig. Jeg har nesten aldri på meg klær - og det må man jo like?

Paquin - som er fra New Zealand - dater sin motspiller Stephen Moyer. For henne var det viktig at det kun var folk med et pent utseende som ble hyret inn til serien.

- Det er fordi vampyrer generelt er farlig sexy. Hvis de ikke var så attraktive, ville ikke hele greia med blodsuging vært noe "turn-on".


Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Nå har de forlovet seg!