HIPPIER? Julia Roberts og ektemannen Danny Moder har et avslappet forhold til vaskerutiner. Foto: All Over Press
HIPPIER? Julia Roberts og ektemannen Danny Moder har et avslappet forhold til vaskerutiner. Foto: All Over PressVis mer

- Hun dusjer ikke på dagevis

Den vakre hollywoodstjernen blir beskrevet som en stinkende hippie.

LOS ANGELES (Seher.no): I 1999 skapte Julia Roberts (41) sjokkbølger da hun vinket til publikum fra den røde løperen med ultra-hårete armhuler. Fotografene gikk amok og bildene var verden over bare minutter etter seansen.

Nesten ti år senere virker det fremdeles som om "Pretty Woman"-stjernen gir blaffen i hvordan omverdenen betrakter henne.

- Julia er en skikkelig hippie. Hun dusjer ikke på dagevis fordi hun liker å spare vann, og lukte naturlig. "Pretty Smelly Woman" hadde passet bedre til henne enn orginaltittelen, sier en tidligere ansatt av skuespilleren til Star magazine.

Selv mener hun det ikke er bra for kroppen med overdreven vasking.

- Hun sier at hun ikke vil vaske håret for ofte fordi da blir det tørt. Det kan hende hun har et poeng der, men håret hennes ender ofte opp med å se skikkelig fett ut, sier kilden til bladet. 

I 2002 giftet Julia seg med kameramannen Danny Moder (39), og sammen har de fått tvillingene Hazel og Phinnaeus (4), samt Henry (1 1/2).

Heller ikke Danny skal være spesielt opptatt av kroppshygiene.

- Danny bryr seg ikke om vaskerutinene hennes for han er akkurat lik selv. De er det paret jeg forbinder minst av alle med Hollywood-glamour. De gir virkelig blaffen i hvordan de ser ut.

LES OGSÅ: Er Julia gravid igjen?

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.